Wednesday, October 20, 2010

Isk n Yaya yg ke happian

20102010
Special cake utk Isk n Yaya ...cantek kan . Pasnih kalau nak order kek tunjuk je gambo nih kat ila pandai pandai la dia muahahhahaha
Kebetulan plak Isk pakai baju ben 10 jugers . Masa nih baru masuk umah pas amik dia org berdua dari nerseri ...suh g mandi pun tak mo gara gara nak tgk kek cantek ..
still lagi kagums ngan dot dot tew...ha masa nih nampak warna dia yg sangat vibrant . Siang tadik pakai handphone warna pun ala di alam bunian gitew
cik yaya yg frust tak ley tiup lilin akakka ...penat cari sebatang lilin bday pun taraks
belah tepi pun ada edible image ...tervaek la

Isk yg request nak rambut botak ...sebab dia kata yaya suka tarik rambut abg ...adu Isk dah la menguruskan diri skalik botaks lak ....nak teman kan Amaani ke ..
Isk n Yaya yg feeling2 ala celebrate birthday
benda pertama dia org nak ...gamba alien2 nih
ngapppppp
budak botak ke happian ....tp pg tadik gie skola nanges sebab org ejek Isk botak ..
ha cam na la Moon tak rekemen kowang suh beli ...tgk la tew dalam kek tew bukan sponge kay ...mampat padat mmg moist habih ...berat plak tew kek nih ...makan sepotong dah kenyang ...malam nih dinner kek ila je ...tapi bebudak mak paksa gaks makan nasik ...yer la isk tew dah cam rupa taugeh dah ...gara gara demam seminggu last week ....memula dia org makan kek then makan nasik ...hahahahha kol 10 am dah tido hahhahahah sonok nya sb tahu perut dia org dah kenyang .....alooooo ngan bapak dia skali tido hokey ...ley la mak menyetel kan kain kain baju sekalian ..ok u ollssss nite nite udah mau tidooooo ...

2 comments:

Ayu Safieza said...

Assalamualaikumwbh.....wa, epy buzday tu anak2 sepupu ni.......:)...besok lak 21 oct birthday anak eddy, Darwishy tu...and the next day lak, 22, birthday che yah ........:) sedap kek tu......pandai ila...:)

Notes: Dah abis setel kain ke munny....? He3......

Filla ~ Kasihs said...

huaaahhh teruja aku nengok! kalau ko tlg anto kan kek tu nanti..aku nak simpan..nak bawak gi shahalam.. well.. kalau kat putrajaya nanti tak abis.. sayang! kat shahalam semua suker kek..he he he.. aku lak telan airliur tgk choc dia tuh.. eh isk mcm amaani dah kepala..haha.. tp kurus dah mcm kasih! tensi mak..dia takmoh mkn skarang..melidi dah.. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...