Tuesday, October 19, 2010

Mega sale candid syndrome

ha candidsyndrome buat mega salesssssssssssssssss u olllssssssssssss so sesapa yg mmg selama nih duk kagum ngan hasil CS ley la buat lawatan ke site visit ke ...kat opis dia org ...so ley tgk hasil2 nya mmg terbaek ....n paling best diskaun 30% banyak tew .

Dia org nih adalah my fav photographer kay ...masa ai kawen lom ada lagi Saiful Nang neh ...so mak terlepas akakkaka kalau tak glamer dah mak di shoot by Sn hua hua hua hua nak jugers tew..

so kalau nak tahu lebey lanjut ley la ke BLOG SAIFUL NANG terus kay

Sapa saiful Nang nih ....welaweiiiii tak kenal ke , semer 1 mesia dah kenal dah ......tak nampak lagi sapa dia ...?
ha yg nih kenal tak ...of koz la nih bukan Saiful Nang ...nih angkasawan negara yg maha handsome n bini dia yg maha cun ....adeh lawa nyaaaaaaaaaa....ha en Sn la yg cover event nih ...

eh nih pun bukan saiful nang
ha tew dia baru Sn ...hahahha nampak sempoi je kan tapi femes giler

Ai always adore dia punya work ....sepanjang beberapa thn nih ai rasa dia la yg mula start candid style nih ...few years back la kan in mesia ...kalau ai salah sila betol kan kay ....banyak tahun asah mata nih sampai tajam giler la mata dia ....dia nyer art of seeing sangat la terbaek ...

so kalau anda plan nak kawen ke hujung thn nih ke thn depan ke n berhajat nak hire candid syndrome ...ley emailkan ke inquiry@candidsyndrome.com then ley dtg terus ke pejapat SNAP kat puchong one ...dari kol 12 - 6 pm .

Moon plak weekend nih ke taiping kalau tak harus la mak g nyebuk jugaks kat sana ...hahahhaha so apa lagi sesapa yg berhajat tew sila la yer ....

more info at Blog SN

and tahu kah juga anda bahawa sebahagian hasil dari sale ini akan di sumbangkan pada rumah pengasih n untuk membantu mereka yg memerlukan

4 comments:

notti netti said...

xsangka SN dah fehmes giler....dolu-dolu biasa jeeee dia.....

Miss Moon said...

yup

everyone start at 0 kan ..lama lama harus la graf kena menaik .

Shasha Catering said...

Salam Ms Moon,
First time here. Nice blog nampak macam tulis kat papan jer...

Shasha Catering said...

Salam Ms Moon,
First time here. Nice blog nampak macam tulis kat papan jer...