Wednesday, October 20, 2010

muga murah rezeki

weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mak dapat kek u olssssssss jgn jelessssssssssssssss . Kek plak tervaek ....bukan kosong perg terkezut cipenzi nampak kek cun melecun cam tew

satuw untuk Munie n satu untuk Fillanie auuuw kalau cam nih aku sentiasa doa agar Ila sentiasa tersilap wat kek muahahhahahhahah ....thanks Ila tak sangka dapat sampai cam nih ....sat mak nak lari masuk pantry sambil nangeh teresak esak sebab terharu .....

Ok dah habih nangeh ....hahahhaha
see kek nih bukan kecik kay ....tebal lak tew
rajin tol la kowang laki bini nihhhhhhhhhhhh ....aku migrain tgk biji biji icing tew ...cam na korang ley dot dot kan satu satu nih ...........panadol plzzzz
so nanti balik ai nak tunjuk kat Isk n Yaya misti dia org heppyyyyyyyy thanks auntie Ila ...thanks mummy syahmi n hafiz
filla sebab anak nko dedua princess nko amik kek nih kay misti Kasih sukaaaaaaaaaaaa auw

thanks Ila n Poek
THANKS RIZQ CAKE

6 comments:

ila de cute said...

aiyoooo moon, no need to publish la....pengsan jap ......

Ratu Ma'ajun said...

wah!!!santeknye...nak jugakkkkk...d'very comel ma....kat mana ko beli ya....hihihi

mannira said...

oo cantiknya...jelous ni...sebab yg order ritu tak sempat nak mkn pun...dpt tgk je...kalau boleh buat half gini ok gakkan..he..he..

Miss Moon said...

ratu maajun , u can go to her blog . Kek dia mmg lawa lawa ...n lain dari cake maker yg lain ..

manira , ai tak tahu la ley wat ke idak half ...akakkakak nih speial utk kenkawan

fazilzura said...

wahhhhh meriah n ye....

sure moon senyum smp tinge dpt kek cute2 ni

Filla ~ Kasihs said...

huwaaaaaaaaaaaaaa..mak nak lari-lari slow-motion masuk jamban gaklah mcm nie.. huwaaa sedih nye mak bile ila ingat kat mak... rasa nak pukul-pukul manja jer dada ila..hahahahahahahahahahahahah!!!! ni baru aku tgk!! lom anak aku tgk lagi... sesilap anak aku pon nangis terharu..camno?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...