Thursday, October 21, 2010

kesinambungan kedai lampu puchong


*auto publish

wahhhhh korang kan ...kalau kedai lampu murah terus masuk blog mak kan .....tocei2 .....n thanks jugaks pada mereka yg personally sanggup write me an email just to say thank you sebab wat entry nih tak sangka plak sebab entry tew ramai yg jumpa lampu idaman masing2 pada harga yg sangat murah .

so hari nih mak akan buat lawatan membeli lampu lagi lunch karang ....so ada sesapa nak pegi ke auwww......nanti mak snap snap lagi kay untung2 ley mintak kebenaran ngan bos dia ....agaknya dia layan tak ....bos ai nak amik gamba kedai u masuk blog ai ...agaknya dia bagi tak

cuba u type kedai lampu murah ....out of About 124,000 results (0.04 seconds) ...blog mak nom 1 hokey kalau wat adsense nih masyuk muahahahhaha ....so tauke cam na .....wink winkkkk

4 comments:

:: iManja :: said...

kiter taw kedai lampu kt puchong tu asalnya dari mengoogle dan jumper blog moon ni la...tengkiu taw!

Miss Moon said...

thanks imanja ...

Anonymous said...

cerita mak ning ni mmg best..mcm tgk citer komedi laks...best2 mmg tgh mencari-cari lampu blink mcm mak ning citer ni..so that i daaa jupe kedai best punya hasil mak promotion mak ning..chayok mak ning...kabinet dapur tak mo promote ker?

fidodido said...

kak, blh bg nama tmpt akak amik kc n grill.nmpk lawa n murah.blh try mntk quotation.tq..