Thursday, October 21, 2010

Silky girl mascara

* auto publish 1 pm

ha funky je kan mascara nih ...start using this mascara few weeks dah and i love it ...veli veli much ...and yeah its a waterproof mascara ....and its cheap to dalam RM20 cam tew kalau tak silap ....so ley la ia melebatkan n memanjangkan bulu mata ai yg jarang2 nih ....pas pakai mascara nih ok la terus nampak cam bulu mata pak sutan ( dengki tau ngan bulu mata dia ...kalau dapat ke ai kan best ...nasib skrg dah ada benda yg di panggil bulu mata palsu)

pic credit to skin deco

berus dia pun duri duri ..bukan durian kay ...so sangat senang nak apply kan memula pakai berus pendek untuk sampai ke celah celah bulu mata ....then pakai yg panjang plak utk sikat ia hahahahha kira sikat la tew ....so mmg best ...senang nak pakai ...baru la bulu mata tew tak bertangkup n menjad gumpalan ....
ha nih la cara nya .....mmg best la ....

pasal eyeliner plak ....harap maklum yer mak pakai eyeliner pensil sahaja yg bawah RM 10 aje ...yg mahal pun ok ...tapi cam terlalu lembut plus kelopak mata ai tak sesuai pakai yg lembut2 tew ...tambah plak kuat berpeluh ...tetiba hitam bawah mata terus jadi kungfu panda ....so yg murah niih pun ok per hahahha
so benda wajib pakai adalah eyeliner n mascara ...kalau idak pakai mmg nampak cam mata ikan uji rashid la hahhahahahah .....so kowang apa make up yg wakib kowang pakai ?

4 comments:

azdra-azdra said...

makeup yang wajib aku pakai biler kuar umah ialah sun block.. sebab muka aku nih makan dek hari.. mapuh aku! tapi soper tuh gaks.. berbelak gaks.. tensi mak.. ehh.. sunblock tuh make up ker?? mak tak pakai bedak tak per.. janji kena ada sunblock.. mueheheheh

sity29 said...

lipstick je hahaha.. sbb kalau tak pakai.. org tanya "tak sihat ke?"

fazilzura said...

wajib pakai , kalau time keje ... foundation, bedak , lipstik ..

Lenny said...

takder yg wajib kot.. tapi.. mesti berbedak... kalau nak make up.. the most important thing for me is coverage... kalau foundation and bedak tutup abis... pakai pinch of blusher, and maskara pon it works dah... tuh utk mak yg pemalas tahap gaban la kan...