Monday, February 21, 2011

cantek umah kat dengkil nih

Nih umah member kita org ...thanks ya pak Z sebab bawak kita nyibuk2 kat umah baru hahahah
best tu porch kereta besar ...akakkak alamaks gamba tersenget ..hahha mau tak nya tengah hari dit dit berjalan2 hahhaha

Jalan nyer pun luas je
Cam bodyguard la dedua neh
jom jelajah kat dalam
Tandas nyer sangat besar n tiles sampai atas ...mmg tervaek .

Ha tak ley tunjuk banyak2 hahhahaha tgu la tuan umah wat house warming ke apa kay ...sonok nengok org nak masuk umah baru ...tingat time kita org nak masuk umah dolu2 ...fenin kepala duit laju je cam air hahahhaha .

8 comments:

Nizam said...

agk2 brapa eh harga rumah ni kat sana?

Miss Moon said...

tanya pak zuhri ...rasa nya 3rd phase dah 300K++ ...gilors ar skrg harga umah semer melambung2

oyeen said...

moon....depan umah zuhri ni umah alin..wakakakakka...alin phase 2, zuhrinya phase 1. tp zuhrinye ni 2 kaki lebar but dari keluasan besar lg keluasan rumah alin 2000kaki persegi.

Miss Moon said...

oyeen ...betul zuhri dah tunjuk dah umah oyeen ...kagum la banyak pokok kat umah alin ..hebat la alin jaga pokok cam tew ...

umah kat sengkil dah naik banyak kan harganya

oyeen said...

wakakakakkaka....kalau alin jaga mati dah pokok2 tu sume ...tu sume hobi husband alin..tak masuk campur..wakakak.,..ikut alin takmo ada 1 pokok pun sebab sure mati..bela kaktus kat opis pun bleh mati...wakakakakak

haah dah naik...alin bernasib baik masa beli dulu..harga umah tu alin dapat 218K sahaja..harga asa 248k

Nizam said...

fuyooo 300k?tak mampu den.mampuih ada la!bli umh kat bahau la jwbnya!kah3

dorin said...

Kak Moon, pak sutan ni keje tm eh..memula tgk landyard tu macam kenal..hahaha..sekali check nama dia dlm address book kat email, mmg ada nama sutan..hahaha..

Miss Moon said...

dorin ,

kamik laki bini i kampeni