Monday, February 28, 2011

no updates

im so ssssooory peepsssssssssss

Moon is teramats la busy ...there r so many things happen recently ..hope i can get my head straight n find back my tune ....kena fine tunning nih akakkakaka

even nak mengarang waktu malam n autopublish kan pagi2 pun tak sempat . Nanti ai dah hilang ting tong ai update kay ada banyak job menanti nak di siap kan and ada banyak gamba nak di update tp tak sempat lagi ..

Thanks
......... :(

4 comments:

|| sue-imanja || said...

'hilang tingtong' ?... peknen eh?

riniy said...

baru ingat dpt tgk sneek peak ke..hehehe...nnt letak la 1 gamba dulu ke ek..x sabor nak tgk hasilnya..ahaks..

fazilzura said...

sabo2 moon ...
take ure time

Miss Moon said...

riniy ...

im so sory ..moon rasa moon akan terlewat sket utk gamba group u sebab atas sebab tak dpt di elak kan ...moon ada tulis entry kat atas ..hope u ols faham . Thanks