Monday, February 21, 2011

Movie review


127 HOURS
127 Hours

Based on the true story kay .....gilers mendebar kan ...walaupun dia hanya duk blakon dalam tew je tapi sangat suspen kay ...

A mountain climber becomes trapped under a boulder while canyoneering alone near Moab, Utah and resorts to desperate measures in order to survive.

So mamat nih konon adventure la kan tak bgtau pun org kemana dia nak pegi ...so bila dia ilang org pun tak tahu kan ....walaupun tempat tew cam playground dia kan ...skalik ada plak batu besar seketul jatuh tangan dia plak terkepit ....aduuuuuuuu so berhari2 la duk kat sitew ...

Last skalik dia potong tangan dia ......pergggg and ladies ...nih adalah true story kayyy






SANCTUM

Cerita nih lagi giler best ....bapok best ,...mendebarkan ...hish kalau ai la hisssh tak mo la masuk tempat cam tewwwwwwwwwwww aduuuuuuuuuuuuu

An underwater cave diving team experiences a life-threatening crisis during an expedition to the unexplored and least accessible cave system in the world.



overall mmg citer nih besttttttt

5 comments:

mummy_ayu said...

ayu pun dah tgk 127 hours tu..ngeri sgt bab potong tangan tu..ayu siap fowardkan..
yg sanctum tu...dah beli gak DVD but lum tgk lagi..best jugak yer?
emm...

notti netti said...

woit korang advance.....citer potong2 tangan ni yang tanak tengok nie...

Ayu Safieza said...

oucheeee.........tp nak tengok jugak2 munny.......sanctum tu....erkk.....ngeri eik?

rina said...

my husband baru jer download cite 127 hours malam td...

yong ibu chem said...

teringin nak tgk jugak la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...