Wednesday, February 23, 2011

keseronokkan mengambil gamba


Sabtu
sambungan cerita laie kay ...sila jgn muntah hokey ...sabtu selesai amik gambo wedding k rell sok nya terus zass ke party kat Putrajaya ...lama tak gie party ...windu sey ...akakka betul ...bila u start as amik gamba birthday ...akikah ...pastuh terus tetiba ke wedding ...kadang lama lama bikin rindu ...sebab i just love kids ...bukan la kata org kawen ai tak suka ...tew pun lagi suka kan ekekekkekeke

Ahad
wahhhh kasik kowang lapa tgk burger yg kiut miut nih ....nak tahu mana nak dapat nih sila tanya tuan umah si Azira ya ...sebab Azira is my blog reader so ai letak gamba kat sini ek Azira ...sket2
comey sangat Dania nih ....mak siap ting tong je ...asek tersilap panggil nama birthday girl as Azira ....elooo Moon Azira tew mak dia ...hahhaha tew la gara sampai umah lewat pagi kan akakka blur la skets ...ampun ya tuan umah . This girl sangat relax kay ....layans je...tambahan sedap tol la dukong dia ...mmg jadi bantal pelok la kalau ada baby comey n bersemangat cam neh
...tetiba kan windu nak ada baby

suka sangat tgk deco umah nih sangat la lawa ...i just love that jam laaaaa

beutiful cake by Rizq Cakes

Sabtu
Majlis Bertunang kat Kepong ....yg best nya pasal majlis nih ai ley jumpa balik all those familiar faces ...2 customer ai yg 2 3 thn lepas ...thanks sebab still cr ai after bertahun dah nih ...thanks alot ya Nurul...plus bila workin ngan mereka2 yg anda dah biasa rasanya amat selesa sekali ..

harus la ada gambar kenang kenangan kan ..
makanan ala kampung perggggg mmg lazatsssssss

selamat bertunang yer uuuuuuuuuuu kalau nak pelakon tambahan sebagai makcik goreng pisang ke makcik kantin ke ....ai pun vley tau Lyn hahhahah mentang la Lyn nih AD production kan kan kan ...kipassssssss jgn tak kipassssssssssss hahhaha just kiddin

kdang org tanya asal ramai nor yg duk pgang kamera ...kadang ai tuka shift ngan pak sutan ...sah sah la dia jd driver ai kan mana ai ada dia ada ...harus la take turn pegang kamera akakka otey...ngerti skrg?

mmg best amik gamba ...part selepas tew sila bercinta sampai lebamla yer . Org kata kije amik gamba apa susah ...snap snap snap then pilih cuci ...setel . Nope acctually its more than that . Lagi besar job lagi banyak process nya lagi banyak step lagi banyak nak deal ngan benda kadang yg fenin kepala ...masalah printing la masalah tak der stok la masalah etc n etc yg lain . So its not as easy as A B C ...and please jgn ada yg nak gamba cantek tp nak bayar murah ...

Ai pernah tersentot kay ada org suh amik gamba event tapi nak bayar RM 100 vley ...tetiba terus rasa terhina kay . ...sebab ada setengah org mmg cam tew ...gamba nak the vass bagai tp kalau boley nak bayar harga paling murah ...so ai terus say no ya ..

thats y kalau ada org tanya harga ai akan kasik but u nak amik ke tak its up to u . Ur the one yg buat keputusannya ...and no paksaan . Kalau u setuju ai kira tew rezeki ai ..kalau tak dapat tak pa tew mebi rezeki org lain ..

FYI Moon akan cuti amik gamba buat sementara waktu atas sebab sebab yg tak dapat di elakkan utk bulan Mac n April . To early to tell la apa ke hal nya kan ..but insyaallah nanti ada kesempatan ai citer la kay

4 comments:

Ann GreenStrawberry said...

suka2.. suka sangat kak moon n crew.. huhuh...

aik?? apakah mac & Apr? adakah dalam waktu berjaga2? hehhehe

Ayu Safieza said...
This comment has been removed by the author.
Ayu Safieza said...

Munny hai......mmmm....jeng jeng jeng jeeeeeeeeeeeng!!! kabor yer nanti.....debor lok.......:P err ke...iteeeeeeeeeeeeew??:P

Azira said...

comelnya budak itu... mesti mak dia pun comel gak kannn.... ahakkksss... moon, ramai gak kengkawan yg berkenan ngan jam tu.. buk filla pun suka jugakk... uhuuu... x sabar nk tunggu gambar siap.. mesti cantik2 kan...