Tuesday, February 22, 2011

kalau sesapa preggy misti ada acara nih

amik gamba sambil lenggang perut

nih masa Len preggy
tetiba gamba mak plak kuar kan wah gamba lama nihhhhhhhhhhh mai , me , ila , filla n zz
ha nih masa darren nye party ..syikin , filla ,me ,len ,ina n mai
ha nih dah nak meletop dah dah nampak cam kereta kebal dah ha besar nya ...ujung2 skalik kena g team building kan ...merasa la kenderaan berat menapak di cherating akakkaka Ina , Azie , Ila , me n Yatie

sonok tau bila dengar kenkawan preggy ...take care ya u olsssssssss

psst sila jgn buat apa apa spekulasi lagi yaaaaaaaaa ....biasa la pompuan kan pas 2 3 thn tak der baby mula la windu baby kan kan kannnnnnnnn

kalau sapa nak baby tew ley la baca kat sini cara cara deposit kay ...entry n ih dapat hit banyak gilerssssssssssssss muahahahhah tetiba mak jadi pakar perancang keluarga plaks kan



3 comments:

genny said...

ehem ehemmm..gatai tekak plak ase..hahahha

fazilzura said...

huhuhuhu betui2, sgt2 tingin

Filla ~ Kasihs said...

muahahaha... tak aci.. korang tak lenggang prot aku ponnnnnn..muahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...