Friday, May 27, 2011

peneman setia Rafiq


cik yaya yg paling minat pipi Rafiq yg gebu lagi empuk n lembut ....benda pertama dia sentuh misti pipi Rafiq ....sabar ek Rafiq ....sian dia asek pipi dia kena uli je

Sejak Sutan MC duk kat umah nih ...dia nih la jadi nurse pak sutan ...asek teman kan daddy dia je ...n sepah kan bilik . the best part is that semer brg atas meja solek tew di kemas nya plus blusher MAC ai pecah 1 gara gara cik yaya ....sadis tau . Mummy awak nih dah la jrg beli benda mahal .....waaaaaaaaaaaa tak pa la disebab kan itew maka kena la mummy gantikan balik ngan Mac 10 hengget ....
abg isk skrg dah sangat pandai main ngan baby ..most of the time dia la yg larang Yaya ....Yaya jgn wat Rafiq cam tew ..Yaya jgn ckp kuat2 Rafiq tido ....bagus la abg Isk ...plus skrg dia dah pandai control adik dia ...cuma adik la asek buli abg ....nak wat cam na abg nih pun berhati tau fu fa ....adik ketuk dia bukan dia ketuk balik ...menangis ada lah . Tew skrg nih slalu pesan kat isk kalau adik pukul isk buat acah2 nak pukul dia balik tak pun ckp kat dia tak baik pukul abg ...bukan apa tkt cik yaya tew berlemak je n asik buli abg

Suka nor la main plastercine nih ....semalam masa anta dia ke sekolah ...tanya la Isk nak suh mummy beli apa ( sebab the day b4 cik yaya dapat beg princess beli kat luar HKL hahha)

Isk : Ermmm...mummy kata no more toys ...so ....ermmmm ... isk nak plastercine la mummy
Me : ok Isk nak kaler apa n nak berapa
Isk : Isk nak kaler kaler ...Isk 1 Yaya 1 ...( ingat jugers dia kat adik dia )

Sampai je umah terus moon pas kan kat dia kemain la happy dia uli uli sampai semer lantai berminyak akakakkak nasib la bukan mak kamu yg kena mop kan akakkakak ( tetiba jd majikan kejam plak rasanya ) last last di campo nyer semer plastercine tew ...terus jd kaler kaler .

Hari nih pegi skolah pakai slipar sebab gara gara wat masuk semer dinasour plastik yg maha keras tew masuk bilik mummy ...pastuh smalam masuk bilik kita org, dia gie tandas ...kuar tandas terus accident terpijak dinasour ...hamik nko kang dah kena geget ..habih luka kaki tew ....sian Isk . Tak pa la Isk hari nih last day school nanti ley rest ekekkeke.

1 comment:

eLYies said...

so cuteee tgk gambo yaya ngan rafiq...

sian isk kena geget ngan dinasour..hahahhaa