Sunday, May 22, 2011

lawatan mengejut

gara gara blogspot weng sket ari tew semer autopublish ai mengong ...menci tau ...so nih sambungan cerita tergendala hahahha

he he cam kenal je dak cik nih kan ekekkekekek takkan dia dtg sensorang . Misti la dia dtg ngan mak pak nya serta kakak nya
ini la angkara nya kalau datang secara mengejut akakkakak ....memula Filla bgtau pagi pagi ..."moon kalau sempat aku gie ar umah nko lawat sutan petang nih " skalik kol 5 lebey tak nampak pun pilla terus ai bawak anak anak buah ke taman ...skalik Pilla call .."moon aku kat dpn umah nko dah ...." pastuh tak lama pastu Mai pun sampai n Lenny pun sampai ...
wah meriah gitew u olsssss
thanks ya my dear fwens ...susah2 dtg . Tew la dtg secara mengejut kalau tak ley la ai masak kan something ..
sian dak dak nih ...hujung2 baru gie kat meja makan . Yer la dr tadik mak pak je yg tawan meja makan akakkakak ....eh idak la ...bebudak nih td punya la syok main . Dia org nih kan pantang jumpa ...sonok la dapat jumpa kenkawan ...main je la kije nya

ha sempat agi bincang project juta juta wah wah wahhhhhhh
thanks ya to Yang n Pak Radie n Pak Jemy sebab sudi bawak wife memasing hahhahah sempat la kita org chit chat hahahhahah...alhamdulillah masa nih pak sutan dlm hari pantang ke 12 hr ....seeeeee siap ley tersenyum hahhahahah

3 comments:

fazilzura said...

wah besh nye ado sesi terjah , sib baik zr x ta umah moon , kalau x ...sure daku terjah jgk

Filla ~ Kasihs said...

hahah.. comey lah sutan tu.. aku seram tgk luka dia tu.. sesekali bekumpul mcm ni memang best kan moon.. rindu lahhh!!
-eh budak kecik gigi kapak tu mcm kenal ;)

Lenny said...

aku pon suka je sessi terjah camni.. hehehehhe...

hopefully by now pak sutan dah recover... insya Allah.. next will be mine... next week.. muahaha.. ala tapi mine adalah sebesar hama saje.. cuma doakanlah semuanyer berjalan lancar yer...

nanti ada masa kita chit chat lg.. and moon, thanks for everything! kurma i dah berjaya masak! ahahhahahahah... sila tgk dalam blog!

eh lupa plak nak comment, apsal gambo last sutan pegang perut laki aku pegang perut sama? muahahahhahahahah