Tuesday, December 03, 2013

37w ++

Skrg dah nak masuk 38w ..tapi gamba di amik 3 hr lepas

Kebetulan pak sutan tak der kelas on Sunday terus ajak dia pegi warta japs nak beli kurma sket air zam zam n kismis ...sambil tew nak tgk kot kot ada la ketupat palas yg di damba kan .

Skrg nih kan asek hujan je kan ...semer pun lemau nak kuar umah . Duk dlm umah bungkus dlm selimut pun syiok kan

Sebelum kuar meh la kita amik gamba dulu ...port amik gamba di dapo . Ha ha ha ...jgn ingat la studio ke hapa ...tew belakang kain langsir je ..langsir harus la by Sarah Hughes Globe ...

 Ngan anak teruna ..baru la ada rupa sket abg Isk nih . Kalau rambut panjang dah serupa cam berus sabut dah mummy tgk .

Memandang kan amat susah nak amik gamba ngan anak teruna nih ...terus grab n peluk dia ....haaaaaaaaa kan dah tak ley lari . Meh la amik gamba ngan mummy yg mata tgh sembab n muka kembang2 neh .

 Ngan si kakak plak ..punya la banyak gamba dia posing . Penat mummy pilih nak letak dlm blog neh Yaya oooi .

Gitew ........cam tak caya je dah nak masuk 3 ...hahahha rasa cam baru je kawen tahun lepas ...muahahhahah vleyyyyyyyyyy? matik la aku ...kang pak sutan baca dia suh beranak sorang lagi hahahha

Mengandung di kala umor 30 an amat la berbeza ngan ngandung umor 20 an ...seriussssss

Faktor umor hahahha ...biasanya kalau sembang ngan member semer ckp cenggitu . So adik adik kalau nak buat anak tew buat la masa muda ...tp kalau korang fit sihat tubuh badan ok je kan .

 Gamba mak yong dedek ...tetiba perut mak very maju kedepan .

 Pak Sutan kan mmg la dari dulu asek suh org pakai baju panjang cenggini kalau ngandung . Masalah nya banyak baju ngandung kat luar sana dah rupa cam pembalut hadiah ..siap renda2 riben sana riben sini ...kalau yg maxi dress tew kan ...mak tak suka . Sebab tew Moon suka pakai blouse ngan kain or suar . Lagi senang nak gerak ...repeat la baju sama sampai beranak ...tak koser nak beli baju baru hahahhahahah . Kalau beli pun kena baju yg pas beranak pun ley pakai lagi

Kalau ada yg elok ...sekali bila test senteng la . Mmg susah utk org lonjong cam Moon nak jumpa baju yg panjang

Tapi baju nih macam best je ...macam selesa je ...macam sejuk je ...

Yg penting tak panas ...org ngandung kan mmg asek panas je kan . Ke Moon aje yg panas manjang .

Kain nya sedap n berat . So bila pakai mmg terletak elok n yg penting tak melekat setepek kat badan ...see ai yg 8 bulan n gaban nih pun ley masuk lagi  ... n yg  best nya ini adalah free size hu hu bangga jap tetiba ley pakai free size ..ekekekke so sapa yg tinggi n rasa cam kategori plus size cam ai neh mmg sesuai la sangat . Nama nya Jubah Habibah

Bust : up to 58''
Cuffed Sleeves : 12-14''
Length : 61''
Waist/Hips : 54 -68''

Moon beli nih dr Haizan . So sapa nak baju panjang cenggini ley cekidout kat blog Haizan n contact Haizan sendiri ya

Cara beli : BLOG HAIZAN

3)      Habibah Flare Pallazo http://haizanakhir.blogspot.com/2013/11/habibah-flare-palazzo.html

email  : zara.haizan@gmail.com
sms/wechat : 0193920057
fb : Haizan Qaseh 

warna warna yg available . Yg Moon pakai tew adalah Dark Blue ...cam nak order kaler itam je satuuu ...pas branak pun ley pakai kan ...kan kan kannnnnnnn




5 comments:

norey said...

Semoga semuanya dipermudahkan nanti..InsyaAllah.....pasti isk dgn yaya xsabar nak tunggu adiknya keluar....hehheheh....

Salmiah Othman said...

comel tuan punya blog nie..saya doakan semoga dipermudahkan semuanya..mesti abg n kakaknya tu x sabar tunggu baby baru..

http://mamaanisshop.blogspot.com/

nor hayati abdul halim said...

seri ibu mengandung =)

izatishop.blogspot.com

Sheila Salim said...

assalamualaikum kak moon. huwaaa comel perut awak.. sheila takleh bayang perut sheila kedepan camtu. heeee semoga dipermudahkan urusan bersalin kak Moon :)

tyneedy said...

abang Isk hensem...
good luck untuk Moon. moga dipermudahkan semuanya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...