Monday, December 30, 2013

kisah dlm pantang

Sunyi sket blog akak kan ....hahahha ( macam la ramai sangat nantikan apdate hakak kannnnnnn ) cam ni la kan kalau anak dah 3 kannnnn .

Kemain la mummy dia duk snap gambo baby ...pastuh dah lupa dah bila amik . Gamaknya banyak putus urat neh hahah . Masa nih sonok sangat sebab ramai sgt org kat umah . Ngan my auntie nya ada sama ...then mama n papa pun ada . Then my sis dr terengganu pun ada . So mmg meriah la umah
masa nih nurse dtg utk timbang baby . Masa nih Baby Sarah dah 10 hari ..berat dia dah naik ke 3.5 KG . Moon duk snap gamba ...skalik nurse bagitau . Maaf puan tak ley amik gamba masa kami buat prosedur .

Tapi muka nurse tak masuk pun ..saya amik gamba baby je ...boley la nurse yer ( kelip mata laju laju ekekek)

Moon buat pemeriksaan masa mengandung kat KK Salak . Sepanjang pegi sana mmg service ok ...nurse baik baik n doc pun bagus . Doc Ku Aniza n Doc Hamidah both baik sangat .


Si kecik nih pun so far behave je ...ataupun masih behave lagi yer ...tak tahu la sok sok dah berubah tetiba dia nak berjaga tengah tengah malam kan .....harus la mak terus bertukar jadi panda bergerak . ekkekekek ...

Skrg nih job scope dia masih ...nanges bila lapa bila berak n bila diaper basah atau mintak di pelok n pok pok bontut nya ....minum susu ngan jaya nya ...n tido ngan jaya nya ...atau kelip kelip sorang2 dlm playpen dia tak tahu nak wat apa ....so mmg tu je la kije nya . 

Sampai kan Cik Yaya tanya ...asal baby nih kuat tido ...asek asek tido . Bila dia nak bangun jalan . Amboi Cik Yaya adik kamu blom pun sampai 20 hari ..kamu dah nak suh dia jalan plaks 


 Masa nih tauke kueh dtg lawat baby ...tq Are T .

 Geram betol la tgk anak anak Are T nih ...comey2 . Ada sorang lagi bad mood sket tak sempat snap gambo

thanks to Aniza , Mai , Zuhri n Akma , Kak Yus n En Ahmad n Mek Kak n Abg Mizi n Jon n Hasanul  ...masa dia org dtg tak sempat nak snap gambo ...nanti Moon masukkan gamba masa Pilla n Radie dtg ..masa tew pak sutan ada . Sempat la snap gambo ...

 Tew si Amaani duk geram kat baby ...ke dia kagum tgk tangan baby ada banyak bulu hahahhah

 me n blogger femes Fillanie ......nko saja je kan Filla . Sebelum nko dtg kemain nko post gamba pinggan nko penuh ngan lauk best kenduri . aku yg duk umah nih rasa cam nak jilat jilat je screen handphone ......adehhh mengugat jiwa raga betol laaaaaaaaa

Mlm nya Senul dtg ngan wife dia tgk baby . Nko neh kan klaka la senul ...cam na nak dpt baby neh nanti kalau baby pun tak berani nak pegang ekekke .

3 comments:

Gieyana said...

Comey baby..congrats babeh..:-)

Ena's Stories said...

Hamboii..glemer bby sarah...semua nk bergmbr sama

Sya Mimie said...

bestnya dapat peluk2 bby.. tak sabarnya nak peluk2 bby sndiri..hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...