Friday, December 20, 2013

Baby Ameera Maisarah

Hari nih baru sempat nak bukak laptop bagai . Ai pantang ...sekalik ngan pantang tak bukak laptop ...tapi still online kot phone .

Hari nih dah masuk day 6 . Alhamdulillah Moon n baby sihat . Cuma baby ada kuning sket . So mission 2 3 hari nih adalah menyusukan baby sekerap mungkin . Dah la ari tew bengkak susu bagai ...sampai gigil2 . Nasib lepas dah urut semer jadi ok ...ada member bgtau dia siap kena tahan wad sebab bengkak susu ....ada jugaks yg demam ...tapi mmg sakit n melemahkan badan betol la kalau kena bengkak susu

Thanks pada semer yg comment ...yg Pm yg email n whats app ...ada yg moon sempat balas ..n maaf kalau tak sempat nak reply tapi semer yg kowang hantar mmg moon baca

Ok ..pada yg nak tgk baby ...gitewwwwww ada ke org tunggu nak tgk gamba baby ? Kalau ada sila tekan comment kay hahhaha ahaksssssssss



 nih la kaki si kecik yg tak duduk diam dlm perut mummy hari tew ...

bila tgk lama lama anak kecik neh terus lupa rasa sakit beranak kan dia ....adeh bila teringat beranak tew terus ngilu semer sendi2 ...

nanti la bila free moon share pengalaman lahirkan Maisarah ...Alhamdulillah , tak lama dlm dewan bersalin ..

siap lepas bersalin tew siap ckp kat pak sutan ...daddy , saya tak sempat nak mintak ampun ngan awak sebelum masuk dewan bersalin ...skalik awak masuk je terus saya nak beranak dah

Tak pa mummy ...daddy dah ampun kan semer ..takyah tunggu mummy mintak pun ..

sejuk ulu hati mak dengar ....tew yg terus lena kepenatan hahhaha. Skalik kena kejutkan dek nurse utk dijahit ...adeh ...dlm senang2 pun kena jugaks kheennn





Ads : Miraz RTW Shop

 blouse batwing ( RM 44 ) yg lembut n besar jugaks . Moon ngandung 8 bulan lebey pun masih ley pakai n muat ngan selesa nya ..n nih dah beranak pun ley pakai jugaks

 According to owner dia blouse Raisha nih best seller . Nanti mak dah slim harus la mak order 1 ....auw

so ley gie n cekidout . Harga nya sangat berpatutan 

Facebook  : Miraz RTW Shop 
WhatsApp Us : 0193226002







13 comments:

NinaAz said...

Comelnyaaaa babyyyyy

Yanti Isa said...

Tahniah moon ... geramnya tengok baby comei ni . Selamat berpantang ya .

Sya Mimie said...

gerammmmnya tengok ank akk ni.. comel + gebunya la hai.. bila la sy nak ada bby mcm ni.. hehe

Laura Azura Zainal said...

Comelnya dia. Tahniah kakak.

Mama HH said...

Congratss moon dh selamat... Turn I plak menghitung hari

fifahnazri @ owner Kedai indah said...

Jemput semua shopping handbag online di Kedai Indah yea sis. Thank you

http://kedai-indah.blogspot.com/

AzieFirdaus Kamarudin said...

Kak moon..bagi azie baby tu bole???shomei laaaaa...hihi

zeera said...

comelnya babyyyy! congrats kak moon. gambar yang baju batwing tu nampak sangat perut melebar. sekalik keluar baby girl :)

Mrs.Farhana said...

takniah kak moon...comelnye baby..geram2...:)

ibuhebat said...

congrats moon! :)

Gieyana said...

Cobgrats again moon..adess regretnyer lupa bw balik dslr ms bersalin ritu n bpantang kt kg...x dpt nk snap moment bb cenonet camni..:-)

lovely said...

wahh.. baby dapat mamam aiskrim sebelum keluar ye..hihii..

Mama Safiy Arfan said...

comel sgt2 baby sis..geram tgk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...