Friday, December 13, 2013

Majlis Pernikahan Zain & Che Ta

Kemain la ai duk tgu dpn TV nak tgk hahah tapi tak der pun ekekkekek

Yer la sapa tak suka nak tgk kan ....org kawen harus la nak tgk . Tew la dia jemput ai ...tapi ai kan tgh sarat ...so tak dapat la pegi wedding dia ( hahhahah tipu jeeeeeeee )

Ai bukan la peminat nom 1 che Ta ke hapa ...n Zain ai suka tgk sebab dlm rancangan Oh My english tew hahhaha . Plus RCW tew ...walaupus status mak Jan tapi meletup u olsssssss ...tak yah la nak kutuk dia kertu ke hapa ...yg penting meletops ...akak yg umor 20an n 30 an pun ley nangis tgk body che ta ...dapat plak laki muda ,.....kowang mampu...org plak berlumba nak sponsor ...

Kadang ai peliks jugaks tgk org kita kadang semer benda tak kena ...
semer benda nak kutuk
semer benda ada cacat cela nya

kan bagus dia org kawen ...
punnnn org nak bising kan

dia dpt sponsor berjuta juta biaq pie la ....tew rezeki dia
dia retis kan
bayang kan betapa ramai org berlumba lumba nak letak rekaan dia org kat badan Che Ta
berapa banyak wedding planner nak masukkan Che Ta nye wedding dlm portfolio dia org
semer duk kata sederhana lagi bagus
tp majlis kawen n retis cam dia org ley ke nak wat sederhana
panggil 2-3 ratus org je ...tak ley kan
jgn nak compare ngan kita yg ntah sapa sapa nih kan

Cam lawak plak tgk org tulis2 kat FB

Kalau aku tak der la buat majlis membazir mcm dia org tew 

kawen mahal mahal nanti tup tup bercerai 

tak baik tauuuuuuuuuu kita ckp cam tew ......... sapa kita nak kata cam tew kan ..


welll tew korang ....yg tak der sapa kenal pun ...dia org neh retissssssssss
n kebanyakkan nya di sponsor , kadang dia tak mintak pun tapi org duk offer

Sedang kan blogger yg tak retis pun org nak sponsor
nih kan plak artis cantek n jadi tumpuan cam dia org kan

mmg tak di nafikan ...mmg Che Ta lawa ...
tgk la cincin tew .......bukan dpt kat dia u olssssssss
tapi di pakaiiiiiii utk majlis ...nanti kena pulang kan jugaks kan segala
rantai crown gelang bagai kan

So dr mengutuk mencemuh ...lagi baik kalau kita berasa happy utk dia org
doakan agar jodoh mereka panjang sampai akhir hayat
kan lagi bagusssssssssss


 so baik kita layan gamba dia yg gorjes nih ngan +ve ........sebab mmg lawa punnnnnn ...

 Baju lawa

"Untuk pengetahuan anda, persalinan kurung moden yang digayakan oleh Che Ta bernilai RM150,00 termasuk tajaan tiara dan kasut." sumber dari OB
 
 Selamat pengantin baru Che Ta n Zain ....

 purple neh sangat lawaaaaa .......ramai la org nak kawen tahun depan nak baju kaler perpel cam Che Ta

3 comments:

Zana Nordin said...

he he he he..
sama ler Moon oit..
zana pun punya ler tunggu...sekali keluar episode si Fouziah Ghous and husband dia...tp ok gark......sweet jer diaorang..

x dinafikan Che Ta mmg gojess
body dia...fuh! kita yg pompuan tengok pun lap peluh..nie kan lelaki....
suka time dia pakai baju putih tu..nampak sweet..yg pepel nampak sangat sarat...tp tetap cantiikkk

lala yusof said...

memang skit cetoit je kat astro smlm...tp rs zain smart bl dia gi warnakan rambut dia, smartnyer lps tu bertuah Che Ta

Sya Mimie said...

biasa la kak.. mulut mnusia kan.. xleh nak tutup.. ada je yang tak kena..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...