Wednesday, December 30, 2015

Bawak Birthday Girl jalan jalan

Ni adalah masa birthday si kecik Sarah. Abg Isk pun dah seminggu sunat, Sian plak dia duk kat umah je kan. Plus baru boleh pakai seluar. So ok la kan...bagi dia gerak2 sket. Walaupun sekali sekala dia kejung jap bila jalan banyak. Tetiba tangan kat dinding n muka kontrol hahhaha

Mummy plak yg gelabah tanya...napa Isk sakit ke

Tak sakit ....tapiiiii...........rasa tajam

hahhahaha mebi sebab benang still duk ada n duk cucuk. So dia rasa a bit uncomfortable

 
 Bilik kat Royal Chulan ni sangat cantik dan luas.

 Si kecik Sarah mcm biasa la kalau masuk mana mana...mmg semua drawer dia akan pergi periksa dulu hahah

 `
Plan nya adalah utk bawak Isk n yaya masuk Kidzania. Dia org mmg slalu mintak nak ke Kidzania ni. Tapi belum berkesempatan. Jadi, kali ni kena bawak la sebab mmg dah ada area sini kan. Isk n yaya punya la excited n happy. 

Mula mula masuk LHDN sebab ni je tak ramai org beratur. Nak jadi bomba n polis panjang sangat n lama sangat waiting time dia. So kat LHDN nih dia org berdua aje hahhaha


 Yaya plak duk blur nak kena buat apa. Nasib ada skalik ngan Abg Isk...boleh la Abg explain sket sket kat dia

 oloooo cam org besar plak mummy tgk. Since Sarah pun ada sekali...sementara tunggu, kita bagi dia main make up make up dulu. Dia mmg suka la kan pakai lipstik n tepek bedak bagai. Sebab barang make up mummy semer jadi barang mainan dia. Tiba2 bukak lipstik nampak kesan korek..lom lagi yg penyek n blusher pecah bagai hahahah

 Dia duk diam je masa kakak tu make up kan dia. Pakai bedak, blusher n eyeshadow bagai

 Apa la kakak tu sembang ngan dia. Dia diam je tak bergerak langsung...mmg pompuan sangat kan...suka make up make up ni

Ha, sila pergi pungut cukai. Sedang elok snap gambo nih terus bateri kamera habissssssssss arghhhhhhhhhhh

jadi lepas nih mmg semer gamba snap pakai phone je.

to be continue....


2 comments:

Qaseh Suhaida said...

Kidzania ni mmg bagus utk kanak2.....1hari pun xsempat g semua tempat

CikLily Putih said...

masuk kidzania pun sebab ada event je huhuhu, blom sempat nak explore kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...