Thursday, December 24, 2015

Langsir murah di Sarah Hughes Globe

Pin Pin ....Pon Pon...

Sale VIP khas utk pembaca blog Moon dan juga follower blog Moon akan di adakan 26 n 27 hb ni u ols.

2 hari, Sabtu dan Ahad ini. 26 n 27 Dec 2015

Ini kiranya penutup utk thn 2015 la. Kemain ya u ols siap pergi tanya kat kedai bila Kak Moon akan buat sale....hiksssssssssss

Utk kesayangan kesayangan semua...maka adalah sale buat kali terakhir buat tahun 2015 yg penuh warna warni ini.




Soalan lain

Upah jahit :

 Ada juga perkhidmatan jahitan. Jahit kat Globe di kira per kaki

French pleat RM9 sekaki(ralat, sebelum ni akak kata 7. My mistake sorry )
Eyelet RM18 sekaki

Biasanya amik masa 1 to 2 weeks utk siap.


Berapa % diskaun hebat sangat tu

ni kita tak main % dah ...kita main flat price terus hahah. Ada kain dari RM135 diskaun sampai jadi RM30 aje. So dah dalam 78% kan. 

Pada YES sale selama sebulan mmg harga member card jadi sgt murah. Normally itu adalah harga bagi sale VIP Moon. But to make VIP Moon more special, akan ada mark down price juga on selected curtain. So mmg berbaloi2. Harga yg Moon paparkan adalah harga yg tengah ada kat kedai sekarang ni . Hari VIP pasti nya kita akan refer harga lain yg Moon tak boleh bgtau skrg. Skrg ni blog Moon dah banyak org skodeng. So Moon akan explain pada anda yg datang nanti as usual. 




Make sure u ols datang dulu naik ke lvl 7. Jumpa Moon dulu...kita bersalam salaman n selfie sket hahah. Moon akan beri anda VIP badge ni utk di pakai

Bila dah pakai badge, baru la senang staff nak kenal pasti para jemputan VIP kita yg boleh dapat diskaun kebabom hebatnya.

Meh nak share sikit gamba yg best.


Bila datang nanti...Moon akan explain apa harga VIP yg korang akan dapat ya. Sekarang kat Globe mmg tengah berlangsung YES sale utk card member. But according to owner...akan ada kain yg akan di markdown lagi. Plus ada kain baru akan turun on that day...khas utk u anda semua



 





Moon letak a few aje kay sebab kat atas ni banyak sangat kain . Kalau letak semua mmg panjang la entry nih. Yang penting , anda kena dtg n rasa n pegang sendiri kain kain kat sini

Mmg terbaik hokey. Ramai tak tahu kat atas nih ada kedai langsir. Those yg 1st time dtg mmg terkejut n letas tuh akan repeat datang lagi hahahha

Ni nak share langsir Peej n Filla yg dah siap. Dia org join masa sale Nov hari tuh...langsir pun dah selamat gantung. Kemain cantek lagi



Entry Peej -  Shopping di Sarah Hughes GLOBE


Peej, Me n Fillanie


ni adalah before n after langsir Peej. FYI kain pattern ni dah habis tau. Moon rasa nih sebab Peej la ni ...semua pun pm moon cakap saya nak langsir cam umah Peej hahahah


Peej ...berbunga bunga yer hati kau kan. Tetiba sweet sweet plak dalam bilik. Penat Moon ngan Filla paksa dia suh amik bunga hahahhahah 





Filla plak mmg nak pilih bercorak sebab dah lama pakai yg plain. Kiranya mmg pecah tradisi la nih..dah la corak , bunga bunga plak tuh hahahha. Tapi bunga2 nih sweet tau

 me n Fillanie..


Alahai terus sweet sweet je bilik nko Filla. Nampak cam labuh sket kan filla...kalau nko rajin nko duduk la bersimpun kat bawah tuh jelujur sket halus2 hahahha tak pun naikkan rail sket. Filla kata tak apa...dia ok je.  sangat sweet kan 

Ada banyak lagi tau kain kain kat lvl 7 ni. Mmg rambang mata nak pilih nanti. So sesiapa berkelapangan jemput dtg ya.........

26 n 27 Dec 2015 ni 


Instagram : Moonpunyerblog

Sale Nov lepas : VIP Sale Nov 2015 
Sale March lepas : VIP Sale March 2015 
Sale Feb lepas : VIP Sale Feb 2015 

Gambar ni Moon snap dari area SOGO masa nak melintas jalan hahahha

9 comments:

Aty_Fared said...

harap dapat pergi kali ni..hari tu tak sempat nak pergi..sbb gi bercuti..hurrmm.. boleh carik langsir raya tahun depan..eehh..;p

norhana abdullah said...

Alaaa balik kampung pulak time ni :(

Rizziela said...

bestnya kalau dapat pergi..sayangknya nak balik kg plak

jannah sabri said...

Hoping to meet you on Sunday Kak Moon. Been following your blog for awhile tapi biler time VIP sale selalu talkeh gi. Insya Allah this round boleh..

cadbury yusoff said...

Kak Moon utk follower blog kak Moon dpt brp % less?
is it different dgn Member card or same?

Norhidayu Abdullah said...

kak moon,

upah jahit cmne erk rege vip? ke sama mcm biasa?

Miss Moon said...

Norhidayu,

Upah jahit
French pleat Rm7 sekaki (sliding 10 kaki x 10 kaki = RM 70 )
Eyelet RM 18 sekaki ( sliding 10 kaki x 10 kaki = RM 180 )

Upah jahit adalah sama Dayu. Yg VIP nya sebab harga tuh akan drop lagi

Miss Moon said...

cadbury yusoff ,

Harga member card n VIP kak moon lain.

Pada hari VIP akan ada selected fabric akan di mark down lagi.

TwentyTwo said...

Cantik dan nampak elegant, tukar langsir je terus nampk mcm satu bilik berubah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...