Wednesday, December 30, 2015

Little Sarah at Sarah Hughes Globe

Tq semua yg datang masa sale weekend hari tuh. Sonok dapat jumpa korang. Sambil korang membeli n dapat diskaun best, boleh la juga Moon kenal korang secara personally.

Since Abg Isk n Kakak yaya ada kat Taiping, maka si kecik Sarah ni pun ikut kita org. Dia mmg dah biasa dtg sini. Bayangkan la dari dalam perut agi mak dia duk cakap pasal kain langsir je...dia kuar pun tgk langsir jugak hahah

Kije dia adalah main lari2 celah celah langsir. Tetiba terus rasa panas je sebab duk kejar dia. Lepas tuh bila dia nampak  kain cam sepah sikit terus dia pergi cuba roll kan balik kain

Apa sepah ni

amboiiii kecik kecik pun bunyi cam bos bos sangat hahahha

Bila cakap jgn lari dia kata dia faham....so memula dia jalan lengang kangung, lepas tuh sambung lari


 Mmg takmo bagi org pegang langsung si kecik ni .  Sampai berpeluh2


  Tengok aja la si Sarah tu. Habis dia explore lvl 7 tu. Lepas tuh main nyorok2


Kemain happy dia kat atas nih . Lepas tuh kata kaki dia sakit, Rupanya kaki dia melecet. Sebab selipar dia hilang sebelah. So beli la selipar baru. Nampak cam longgar rupanya ketat tang tepi. 

Baru la lepas tuh dia duk diam dlm stroller


Masa ni dah petang. Dah salin uniform ...sebab dia makan twiggies coklat tuh habis kat baju. Mak dia plak pakaikan baju putih. Nak buat mcm mana...Moon suka tgk budak pakai putih nampak suci murni je . Walaupun hakikat kalau apa apa tumpah rasa cam alamakkkkk nanti aku jugak nak kena sental hahhaha.

Ok semua...Sarah puas hati ngan event hari nih . Sarah balik dulu ya hahahhaha.


1 comment:

Rizziela said...

bestnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...