Friday, January 15, 2016

Cuaca panas

Perasan tak sekarang ni cuaca sangat panas. Tekak pun duk rasa perit je ni

Menurut berita, Malaysia akan mengalami fenomena panas sama seperti yg pernah kita alami pada tahun 1997.

El Nino adalah fenomena panas luar biasa dan dijangkakan akan berlarutan hingga ke suku tahun pertama 2016. Pada waktu El Nino jumlah hujan akan berkurangan dari 20% - 60% dan suhu yg lebih panas melebihi suhu biasa.

Info DI SINI 







Sumber dari Kementerian Kesihatan Malaysia


Video yang menerangkan mengenai El Nino dan El Nina


2 comments:

Raihanah Ahmad said...

take care sis, saya pun rasa perit tekak dah ni. kena tambahkan vtamin c

Aisyah Ghazi said...

great tiips admin. lgi2 musim panas ni, minum air mmg kne banyk. kalau tk dehydrated, pening je kepala. Bestnya jalan2. Rindu pulak zaman jalan2 masa anak kecik2 dulu. hehe. Anyway, free2 jemput ke blog i untuk info2 kekal fit and slim.

>>>Tips Slim & Fit Semula Jadi!<<<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...