Tuesday, January 11, 2011

One Step Closer to the Maxis Om Nom Nom Race

Yihhhhaaaaaaaaaaaaaaaa Zaimi , jgn la makan burger tew sampai habis ...simpan la sket kat kita org.............cun tak poster kita org ...auww see the leg la ...harimau tgk pun menangis muahahhahah


Maxis Om Nom Nom Race

hu hu makan makan makangggggggggggg

Date: 15 January 2011 (Saturday)

Venue: Modesto’s, Ground Floor, Capital Square, 7 Persiaran CapSquare 50100, Kuala Lumpur
Time: 8am-7pm (all participants must register before 9am)
Dress code: customized “The Maxis Om Nom Nom Race” T-shirts will be provided

Hey u olls nak tahu apa Om Nom Nom race ....sorry ia nya bukan citer hindustan walaupun dia ada sedikit bunyi cam ala ala tajuk filem Siam ...but Its Maxis Om Nom Nom Race ....race yg ala amazing race ....the best part is that i dont have to :
tetiba exsercise melampo2 sebab nak bina metabolisme ....kang nanti org dah lari laju mak je kembang kempis lobang idong duk tarik nafas ....dah la perut kenyang kan, terus berpantun sakan ...gendang gendut , tali kecapi , kenyang perut , suka hati ....or ai will say kenyang perut terus tak ley jalan hua hua hua hua hua


Koz this race is different ...u dont have to like climbing walls or racing or do extreme task ....all you need is to .......sediakan perut ....koz this is a food challenge ....clap clap clap makan freeeeee cuba bgtau benda apa yg free tak best semer best kan

This is how it works

- Anda akan mula n habih race kat Modesto’s, Capsquare ....but perjalanan race anda pasti menarik kerana sepanjang challenge anda akan di hidang kan ngan pelbagai makanan ...so anda makan n makan .....yey makan n complete the task to win

- 60 bloggers yg bertuah akan dapat menyertai Maxis Om Nom Nom Race nih ....so akan ada 15 team ...each team ada 4 org ....nak tahu sapa my team mates welll tunggu ek nanti ai bg tau

-Each of the 15 teams will be equipped with an iPhone 4 (with finder301 and GPS applications installed), a laptop and Maxis wireless broadband modem to assist in their tasks.( Perggggg complete )

-At the starting point and each location, each team will receive an envelope of clues and instructions on how to find their next location. The iPhone 4 GPS and Finder301 applications will be instrumental to finding these locations. Riddles will also have to be solved.

- Once at a correct location, there will be Maxis Om Nom Nom Race “marshals” ready to assist. They will point you to your assigned table and you will be served some of the venue’s best dishes. Upon sampling these dishes you are to then write a blog review on the restaurant and its dishes (with the laptop and maxis wireless broadband modem provided) . You must include “The Maxis Om Nom Nom Race” within the title of your post.

- Only after you have successfully posted your blog post and shown it to one of the Marshals, can you then be given the envelope to the next set of clues and location.

- There will be 5 main locations for the hunt

- Contest Period: 4th Jan – 12th Jan 2011

well ....apa lagi yg paling best ?

PRIZES:
There are 2 main prizes to be won. The 2 teams who earn the most points will win the following:
1st Prize: A trip to Hong Kong 3 days 2 nights with 5-star accommodation (for the winning
team members of 4 pax) worth RM10,000, and also 4x HTC Desire Z (1 per winning member)

2nd Prize
: 4 x HTC 7 Mozart (1 per winning member)

All 60 participants will be rewarded with Maxis goodie bags.


Maxis also have plenty of Broadband Plans to cater your needs

Plan for iPAD

Broadband Plan

Laptop Bundle Package


Pernah dengar pasal Maxis Finder301 ....yeah i know la u skrg tengah baca blog Miera301....lebey kurang la tew hahhahahahahha ....so ley klik sini --> Maxis Finder301
auuw love the number ...

so kalau kowang ada iphone ...kowang misti kena ada benda nih sebab dia akan list kan semer benda2 yg istimewa kat sekitar anda ....mana tempat makan yg best ...mana shopping complex yg gempak n so so many more .
Yeay its a very smart phone ...no more calling your friends and ask where is the best place to eat or lepak ....koz with Maxis Finder301 ...u boley cari apa saja


Pilih mana kedai makan yg best ....tgk peta ...then this Finder301 will take u straight to the destination of your choice ....wah how coolllllllll is that ....and u ley baca review jugak dr org2 yg pernah pegi makan kat sitew ...perg canggih sungguh.

why you would love to be a part of this Maxis Om Nom Nom Race.

1 - Well i love to eat ...tgk kaki la beb muahahhaha
see gelas punya banyak nasib la pinggan pinggan makan dah di angkat semer kalau tak malu je sebab ada bahan bukti temolok adalah sebesar tempayan ...me n my friends love to hang out n makan n makan n makan ..

2 - I suka tgk org makan ( sebab tak de la ai makan sorang2) ....so ai mmg akan slalu invite my friend to come over to my house n makannnnnnn or kita org kuar n makan kat kedai

3 - I suka ambil gamba makanan ....cam kasik kepuasan je
4 - Foods bring you close to each other or i can say ....foods connect people hahahha ...since we'll be racing together with other bloggers ..that is the time la to know each other better right
4 - I tak pernah masuk apa apa contest / race cam nih ....so ai mmg teruja sangatttt


Since 1 team kena ada 4 org .....i would like this people utk jd my team mates

Yup n nama team kita org Nom Nom Burrrpp ...muahahhaha

Filla - pompuan nih mmg power ...juara X Rell ok ( ketaq lutut aku dengar ...harap ley catchup la ngan pompuan yg pantas neh )...mak kagum ...kurus2 dia tapi stamina 2 ekor kuda ..uiks lain macam la plak kan bunyi nya ...bila aku nampak je iklan nuffnang nih 1st thing yg aku buat ialah email ke pilla ....nko tahu je la pilla nih kan pantang bab bab race nih kan ...maklum la juara kata kannnnnnn ..silap silap pompuan nih ley makan lebih banyak dr aku n sutan n zaimi
.entry Filla disini

Sutan - Harus la Serasi bersama auwwwwwwww ai follow...sian Pak Sutan kena paksa ngan bini dia ....eh tak la dia setuju je sebab moon ngan sutan nih kalau ke mana mana kalau silap jln pergggggggg mmg berdarah menanah telinga ai hokey ....ha pak sutan jgn nko silap2 jalan nih .....tapi nasib la kali nih ada di bekal kan Gps harap tak gado la ek ...satu agi kalau ada org size besa cam sutan andai kata mak fengsan kekenyangan tak la kesian kat zaimi n filla nak seret kaki aku kannnnn.entry Sutan disini

Zaimi - Ha dia nih terrer gadget ...dulu cita cita nak jd inspector gadget kan ...ha so ley la serah kan tugas cr lokasi kat dia nih ....ha aku ngan pilla duk je diam diam dlm keter sampai kedai terus melantak kan ...walaupun dia nih pendiam tp jgn pandang rendah ...terrer nih ...muahahah tp dia bukan hacker tau ...satu lg ada sorang lg photographer ....so tauke tauke kedai semua ...kalau nak kedai kowang nampak lawa makanan kowang nampak sedap teramats amik la kita org sebab kami semua ada DSLR ...kena la eksyen sket kan ....muauuauauau . Entry Zaimi disini


Size Baju : Erm kasik ai XXL tak pun XL vley so that ai can hide my tummy lepas gie makan makan kat 5 tempat yg best best






4 comments:

genny da bomb said...

wow beshh kannn!!!hihi gud luck!!mak tak reti masuk2 mende2 gini..huhu

Filla ~ Kasihs said...

huwaaaaaaaa..hehehe.. zaimi and sutan, sila cpt sikit ngan entry memasing..jari mak kat mouse nak click submit jek niehhh...

Minami said...

holaaa, Moon, Filla, nie den nyer entry.. http://minamifx.blogspot.com/2011/01/one-step-closer-to-maxis-om-nom-nom.html ahahaha

happy2gether said...

pergh semangat2..bagus...saya pon sokong korang semua...kalo menang dpt la gak tempiasnya...ehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...