Tuesday, January 25, 2011

MINI Photoshoot .....

proposed date : 26 Feb 2011

slots : 5 slots

TBC : Mamalisa , Hasnor , Sue

2 more available



Yey yey mini photoshoot akan kembali yo yo sila baca ala ala nyanyi rap kay

Ha cepat sapa nakkkkkkkkkkkk..last time kita org buat adalah last year ..and these are few picture masa last mini photoshoot .

sepatutnya akhir tahun ari tew buat time cuti sekolah tapi masa tew full ngan wedding plak so mmg tak dapat nak selit mini ps nih




Few Pregnancy PS

15 comments:

chekna @ mama ziyad said...

free ke, kena bayar nih??

Miss Moon said...

nothing is free in this world hahhahaha :)

Y its call mini ?

koz its half of the price ...normally the price for 1-2 hr photoshoot is RM 350 - 400 but for mini ps = 30 -40 minute photoshoot at the price of RM 200 .

chekna @ mama ziyad said...

hahaha.. mana tau awal2 tahun ni nak bersedekah jariah.. byk pahala tuh...

teringin gak nak ps ngan cik moon, tp kena tanya big boss dulu nih...

Anonymous said...

hi kak moon..saya nak wat mini ps ngan kak moon..please insert my name into ur list ehh..

hanez

mamalisa said...

nakkk...bila tu/? rm200 tu tadak discount lagi ke? hakhakhak

fazilzura said...

awwww gambo kite ado lew... malu i ..

syok nye berphotoshoot.. time ni ongkos x bape nak lebat le huhuhuhu akil baru masuk sepital tu huhuhuhu

Miss Moon said...

tak pa zura nanti ada rezeki kiter ber ps

payment ada lah flexible ..upon confirmation baya 100 lepas siap baya 100

Hasnor said...

Moon..sy pon nk jgk..kali ni dh ade 2 kids + pregnant :d
Btw, bila tarikh photoshoot?

Alyn Aellynn said...

date, slot session?, location?

Miss Moon said...

date akan di beritahu kemudian ...dalam bulan february

Hasnor said...

ooo February...ok ok :) nk2 :D

Filla ~ Kasihs said...

nak pregnant lah mcm nie..hahahahahahha!!!!! wahh rindu nak jadi dugong fillanie

Miss Moon said...

masa nih nko sangat comey tau fillaaaaaaaaaa

Sue said...

Moon.. nakkk!!!!! masuk kan nama i dlm list oke!!!!

emel: sue.qaisara@gmail.com

Azlyn Fauzi said...

Wowww...interesting! Sgt artistik..kudos!! Keep it up.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...