Thursday, January 27, 2011

photobook

setelah melalui banyakkkkk cobaan menyebab kan kelewatan akhir nya akakkakak poyo je ai nih ...nasib la dia org nih sangat sangat la baik n understanding ...


Lepas dah anta ke Ed baru Sutan tanya awak dah amik ke sampel gamba photobook tew ...aiyark me being so glabah langsung tak amik yg elok yg ada hanya la dalam phone ....adoooiiiyai gud job Moon lain kali sila wat cam tew kay

So ...just letting u know ai mmg tak publish my price . Kalau nak quotation ke hapa sila mail kan ke Moon directly kay ...lagi senang kiter ley discuss panjang lebar

Btw my rate lebey kurang cam nih la ek ai kasik anggaran kasar

Outdoor start from RM350
Wedding start from RM 800


Ai akan quote based on your requirement la kan sama ada nak sticky ke
atau photobook kecik ke besar ke
But ai awal awal nak mintak mahap sebab since ai buat nih only on weekend maka kalau jauh jauh ai tak dpt amik semua nya plus partner ai tgh further study n sabtu ahad dia kena g kelas ...kalau dekat2 je ai ok je pegi sorang ngan zaimi .

2 comments:

fazilzura said...

wah beso jgk buku tu .. bape rm tu ?

zeera said...

ee, muke sy x berape nmpk tu ade. :)