Friday, January 28, 2011

Burlesque ada lah sangat best


Im so so lovin it ....Cristina sangat la tervaek ....love all the songs ...the dance move ....walla ibarat nengok citer muzikal gitew ....so kowang jgn lepas kan citer nih mmg tervaek . Tapi Moon rasa kalau Pak Sutan nih misti dia tak layan punye ....sebab dia suka layan citer action or citer yg seyes seyes ....but im sure semer pompuan pasti sukaaaaaaaaaaaa

walaupun citer dia banyak dalam kelab tew je tapi overall dia sangat best n ada jln citer nya
Alice nih dtg nak cr kije kat LA skali dia ter..masuk dalam kelab nih . Kenkonon jadi waitress skalik teraudition plak n skalik di terima jd dancer skalik ternyanyi skalik ter top ha cam tew la ...tambah plak hero dia handsome kui kui kui

Sapa Cher dalam cerita nih ? Dia adalah Tess owner club tew ...and what amazed me is that she is 64 tp nampak cam umo 30 an 40 an gitew ...pergggg

Suka tgk Alice nih ....gaya muka dia tarian dia sangat bestttttttttt auwwwwwww mak suka nyahhhhhhhhh ( mati la mak kalau kak senduks baca )

1 comment:

JuJue said...

banyak dia nyer 'terr' yer moon. kena tengok nih..