Monday, January 31, 2011

Moon is 30 + 1


Yeyyyyy Moon301 is 30+1 on 30 01 11 ..........yeyyyyy dah tuaaaaaa muahhahahahah

budak2 skolah Isk pun dah panggil makcik akakakka jgn perasaan n wat tekejut la kan kenkonon nak suh dia org panggil kakak ke hapa hahhahahahahhah

Thanks ya ya'all for the birthday wishes ...u olsss betul2 buat ai happy hari nih

Apa Birthday Girl buat hari nih ( auw geli keti panggil birthday girl ...girl keeeee)

- 7 am dah anta sutan ke cyber ..sebab dia nak g kuliah ...pegi ngan pak senul

- gie bank kat cyber sebab pak sutan kasik kad atm nya ...katanya amik la mummy nak berapa ...masuk bank mummy . Nasib la bini nih baik kalau tak baki awak RM 2 je la Sutan oooi . Sebab ada niat nak wat jahat maka tak ley wat withdraw duit sebab atm kad pak sutan adalah kad Bank Islam ...maka Mepeng n Cimpeng tak ley proceed ....sistem swith tergendala kata nya ....adehhh kena cucuk duit dlm Mepeng sendiri la nampak nya ...tew la kan terdetik lg niat jhat tew kan ..

- pegi pasa borong beli barang . padan muka sebab 2 kali round cr parking n pasar amat la pack plus bonus hujan ...mmg tervaek ..

- beli ikan cam tak pernah nampak ikan sebab apa geram nengok ikan fresh2...bantai angkat ikan tongkol 2 hahah bapok nye ikan ....akakkaka so dlm otak ai nak mkn nasik dgang tak kira nak jugaks

- nak balik skalik kereta meragam ...viper tak jalan ...bagus kan . Hujan plak lebat ....viper ley pakai yg slow je skali ...so mode adalah mengelabah ...so 3 kali berenti kat bahu jalan ...maka perjalanan dr sri kembangan ke salak tinggi menjadi sungguh panjang ....call sutan harus la ngadu kan ....n he said biasala tew gaji baru masuk kereta terus meragam ....ermmm terima je laaaaaaa so drive slow2 blk umah ..

- Sampai umah terus masak 2 3 lauk terus ...keterujaan biasala kan ...akakkakak

- My parents in law sampai kat umah ...makan sama sama ...chit chat ...

- Malam Pak Sutan bawak balik kek ...tetiba rasa malu bila ramai plak nyanyi kan lagu hepi birthday ...malu plak nak tiup2 lilin bagai ...walaupun 4 kali tiup sebab 3 1/2 kali di tiup oleh Isk n Yaya ....

- Cinta hati saya kena ke opis ....ermmmm tak ley la nak pakai seksa seksa malam nih tak ley la nak ala romantis2 kan .....ermmmm frust frust ( nasib la kalendar tew lom kuar love2 lg ekekeke)

- Tgh malam mengukus nasik dangang vleyyyyyyyyy ? mengalah kan org ngidam hahahah

- pastu sempat lagi acara mengkait secara duet ngan ibu mertua tercayang hahahhahah ....menuntut ilmu ....

- tidooooooooooooo amats ngantuk .....di temani anak anak 2 org nih ...."Mummy daddy tak der malam nih ley Isk tido ngan mummy...?" ....sebab dia tanya ngan sangat baik .....so ai say ok ...yey malam nih tak ley pelok daddy nya ley pelok anak anak pun cukup la lama dah tak tido ngan dia org berdua neh

overall im so happy walaupun rutin yg biasa yg tak der gempak pun but im still happy sebab ramai sangat org wish hari nih n buat ai tersengeh sepanjang hari ....yg penting ingatan kallian semer ....thanks u olllssssss -- hugs--

8 comments:

genny da bomb said...

ape besday moonnnnn!!!semoga sentiasa dilimpahkan rezeki,panjang umur dan bahagia selalu disamping famili..

ai follow u next!!

Mrs.R @ Emi said...

Happy Birthday Kak Moon
Semoga ahkak sentiasa dimurahkan rezeki+pjg umo+dpt baby no 3 cepat2..hahaha

p/s:nice knowin' ya

yantz-yeem said...

happy besday moon....owhhhh ku x sannggup nak mengahdapi 30+1 tu julai nnti..hehehehe...xpe moon umo je bertambah...jiwa masih muda...

en_me said...

hepi besday tewww.. ehehe

puteriMama said...

epi besday kak moon..sori lmbt wish..may ur wishes come true..happiness & joy in life..

Filla ~ Kasihs said...

epi belated bday moooniieeeee cayangnieeeee..muahhhhsssss...

Eri-chan said...

happy birthday moon!

Lenny said...

sorry i missed it.. hope it was a blast... bila la nak jumpa korang2 seme nieh....

miss u guys lahhh!

happy belated besday moon.. apa wishlist taun nieh?