Wednesday, December 12, 2012

Bersawang sudah

yuhhhuuu

ada org tak ....hai u ols . Sorry la ai dah lama tak apdate blog kan . Bz la sangat sangat kan ...acctually ai tak beberapa sihat duk batuk kong kang kong kang pastuh tetiba asek fenin ......fenin tahap sengal tepi kepala nih ..bangun je cam nak pitam ....vley

Hari nih plak kena attend training ..ingat kan 1 hari rupanya 3 hari . Pastuh hari nih la jugaks dapat tahu minggu depan pun training seminggu straight ....wahhh sangat pack hokey . Sebab tew la tak dapat nak blog hopping ke sana ke mari ..pastuh ai sepatutnya pos kan few shawl nampak nya kowang akan dapat lambat sket ya ...ampun sesangats

Pastuh yg sedih sangat sebab my lappy yg duk edit gambo nih kena virus .......hishhhh terus mmg kaco semer nak masuk internet pun tak ley n os semer dia kaco. So solution nya format la ....so sapa yg masih kuno cam ai nih n still pakai windows XP hati2 ya sebab skrg virus tew mmg aim XP users sebab XP pun Microsoft dah tak kaver hahahhaha tamat sudahhhhhhhhhh...hish kena pakai  Windows 8 nih muahahhahah .

So sangat la tensen sebab tak ley nak upload2 gambo neh nak resize nak watermark bagai ....

Nanti once ai dah habis training n lappy dah sihat ai apdate ya ..........hahahha ( pwasan ...cam la ada org rindu nko kannnnnnnnnn)

3 comments:

monamie said...

ada..tiap hari klik.. rasa nak gigit monitor tgk akak tak update! hahaha :P

AbbotCottage said...

Ada...hari-hari bukak. Mood zero ekk Moon. Takper...

effy wasyra said...

Kak moon!!! I mish u :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...