Thursday, December 06, 2012

tak der tajuk

saya tgh sangat la busan . Rasa cam lemah lemah je anggota badan . Kalau balik umah tew mmg tak nak buat apa dah kalau ley nak meriba tangan je . Hish besar betul la impak kalau bebudak tak der umah . Kalau tak jgn harap la nak melepak cam tew ...ada je benda nak buat . Tetiba ada hari ai akan demam tetiba ...sejuk ketar2 kepala pening tak ley bangun pastuh besok nya ok plak ......peliks bin anjaib tol ...tew la pak sutan kata ...ubat ada jauh kat tepen nun .....

Bila habis kije Sutan tanya ...awak ada nak gie mana mana tak ? Ermmm tak der pun .

Awak nak gie sopink ? Nak ke IOI Mall ? Nak gie Alamanda ?

Tak der la plak ...kita balik je la ..

hahahha  kalau laki org lain meloncat la sebab bini tolak pegi sopink ....slamat poket dia org  Acctually tak rasa nak pegi pun ...nak beli apa pun tak da ..sekalik dia ada tanya ...mummy nak gie Low Yatt tak

Nakkkkkk .........ok la tew . Bag laptop saya pun dah rusak ...nak zip pun tak ley dah hahhh

Hishhh kalau ke low yat nak la plak kan . Ai lagi enjoy tgk brg komputer dr tgk handbag or baju baju hahhahha tetiba rasa diri ni cam peliks je ...ntah hapa hapa . Pastuh cer bawak pegi kedai pinggan mangkuk ke ...........kedai jual periuk ke ...........kedai jual pokok ke ......ha tew lagi ai enjoy ... ooooo im so mak mak org laaaaaaaaaa hahhahah

Tapi tetiba rasa nak request 1 la ngan pak sutan ...nak ajak dia tgk citer hindustan hahahhahah . tak pernah lagi nengok citer hindustan kat wayang hahahhahah .

Citer Jab Tak Hai Jaan ....SRK blakon ngan 2 awek cun hahahha

Ai bukan semer citer Hindustan ai layan ...hanya yg tertentu je ,.tp kebanyakkan citer SRK misti ai nak tgk . So nih dia blakon ngan Katrina n Anushka .

Sebelum nih ai ada wat review citer Rab ne Bada di Jodi  dan jugak citer My Name Is Khan pastuh suka citer Om Shanti Om ...nanti kalau ai dah tgk Jab Tak Hai Jaan nih ai share ngan u ols kay


5 comments:

Sue said...

orang yg minat/graduate komputer ni...mcm husband ai.. kalo ajak g window shopping ke shopping ke kat mana2 mall..punye la liat. n kalau ikut pun ai jadik boring sebab asyik la suruh cepat. tak payah nak belek2. amik terus bayar. huh!! tapi kalau ikut dia gi LOWYAT.. satu hari suntuk pun dia ok, kita lak boring.... Grrrrrr!!!

Mia Kassim said...

kalau SRK punya filem yang ni saya belum tengo...

maszmadi said...

huih..... dah rindu tahap kritikal dah ni... hehe

Puan Gojes said...

assalam sayang ;)
saya tahu, komen ni out of topik.
tapi saya harap sangat puan moon dapat membantu saya untuk menang iphone 5 ni dekat sini.

http://puangojes.blogspot.com/2012/12/bantuan-di-perlukan-klik-g1-dan-undi.html

terima kasih ya puan moon. :)

rasyidah kamar said...

this is my new blog!do stopby ;)
http://www.rasyidahkamar.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...