Wednesday, November 26, 2008

Ameera Suffiya 7 months pic

Sowi la ek Yaya ..mummy lupa nak wat entry Yaya 7 monthsThis lil girl , sudah 7 bulan . Kijap je kan . Yaya makin demanding , dah pandai dah nak menangis bagai nak rak . Semer nya semata mata nak suh dukung dia . Oooo pandai ek . Duk dalam walker pun kejap kejap je . Bila dah bowink dia akan start nangis ...nangis terus high note hokey ...kalau bagi dia merangkak plak habih la 1 umah dia explore tapi tempat pertama dia pegi misti la bilik Isk ..

Gigi lom tumbuh agi . Tapi dia duk asyik jelir lidah cam gambar kat atas tew .
Nampak makin cheeky kan ...sangat geram sama ini budak jugak .....asal jadik aci plak nih akakka . Yang payah tew time nak amik gambar dia ...dia dtg merangkak kat kiter ...last last penuh 1 gambar muker dia hahahha .


5 comments:

yantz-yeem said...

alahai moon apsal la si yaya nie comel sgt...dah nak ikut rupe isk dah nie.....eee kalo ada depan mata nie mau nak ramas2 je....

wah yaya dah pandai demand eks...ok la tu moon...dukung yaya pon 1 xcercise gaks...leh kuar peluh apa....hehehehe...

Mama Hakimi said...

Jap je ek dh 7 bulan.. xlama dh nk masuk setahun... huhuhu...

Moon... mana resipi nasi dagang nih... I teringin nih...hehehe.. xdpt makan moon masak.. dpt resipi pon jadik la.. hehe.. kalau rajin leh laa along buat kat umah..

Kasih Aleeya said...

comelnyer yaya jelir lidah gitew..aku rasa dia gatal gusi tak?..heheh.. comelnyer merangkak gi bilik abg dier yer...7mos niler time sonok nak begolek2 ngn dia kan moon... windu moon...asik bz jerk ko yer....

Miss Moon said...

filla : tew la kan ...nko sian tak kat aku pilla . aku asyik busy la . dah la aku makan hati berulam jantung tak ley lepak ngan kowang ari jemaat ari tew . korang tak berposing ke ...ke tak meriah sebab aku tak der u ollls. aku bzzzzzzzzzzzz wa nak meraung rasanya

long : nanti moon wat entry nasik dagang ek . sian along ...kalau moon tak bz boley la moon masakkkan utk nko long . Tapi mak pun tgh bz neh ..dah lama tak memasak ....sian anak anak kew .

yantz : moon dah jadi cam bibik indon kay ikat kain ....asyik nak melekat je kan ...nak kiter ada depan mata dia je ....kalau boley time kiter nak yak yak pun dia nak masuk dlm toilet skalik

ila de cute said...

comel banget yaya ni...