Wednesday, November 26, 2008

Happy 28th Birthday Sutan

Happy birthday Sutan ..love u muahs
25 Nov 2008

11 comments:

manjer best said...

oh besday adik ipar..hihihi...happy birthdy 2 u..happy birthdy 2 u...happy birthdy 2 sutan...happy birthdy 2 uu.....hihi...(cam x best je bunyi kiter nyanyi...kuang kuang kuang..)

Miss Moon said...

timer kasih kak ipar ...auw ...kak ipar kaaaaaaaaa?

linda said...

moon! bior beno sutan baru 28.. ekekekeke... sebaya la kite eh, sutan!! ahhaha..

aduss..still mcm x caya sutan ni baru 28! ahhahaha.. jgn marah aaa bday boy!!!

Kasih Aleeya said...

hapy bday sutan..kene panggil aku kak filla ler camnie...auwwwwwwwwww...hahahah

ila de cute said...

happy besday Sutan!!! Bila nak buat besday party???

lieya_latif said...
This comment has been removed by the author.
lieya_latif said...

hepi besdei tuk hubby ko moon....waw waw...mlm ni ade lomantik2 candle light dinner tak hik hik hik...semoga bertambah2 murah rezeki ko sekeluarga....

re:....comel suffiya...aku suke pic jelir2 lidah tu....geget kang baru tau....lengkap dah family ko moon....sepasang dah anak.....

ko still BF suffiya lagi ke....kalo still BF lagi maybe peyod lambat dtg...tapi kalo idak lagi .....tak tau le nak ckp ape...tunggu kejutan ajek laaa hi hi hi.... cam aku...mia nak masuk 7 bulan, aku dah ade 4 bulan....bile kire2 balik...mmg sah...lekat mase baru lepas abis pantang....aku plak dulu lack knowledge....konon2 baru abis pantang period pun tak dtg lagi tu yg ingat takkan melekat....tup!! tup!! melekat ko....nak wat camne....terima gak laaa....laaa ni dah besar pun anak aku yg ter'eksiden' tu he he he he

eleh...takde nye loya2 sebab gastril...baik ko gi check....kalo good news cepat2 infom aku hik hik hik

lieya_latif said...

sowi moon aku terpos due kali komen...so aku delete satu

Miss Moon said...

lieya moon still BF
period pun lom agi neh

Azie N Arif said...

Happy birthday sutan!!!! opss adik sutan...korang kan pangkat adik dgn aku...pasni salam cium tangan tau...hehehhee. Sutan..aku doakan ko panjang umur dah murahkan rezeki....perut tu kasik kempis sket....hahahhaa..jgn marah.

gEe said...

h.a.p.p.y-b.i.r.t.h.d.a.y-t.o-y.o.u-s.u.t.a.n

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...