Thursday, November 20, 2008

I miss Isk so muchhhhhhhh


Windu la kat my hero hindustan tew sorang . Dia ada kat umah nani dia di Kajang . Weekend ari tew kan Moon ke Penang , so Isk duk kat kajang . Tak bwak dia . Kereta i kan comel kan mana muat ...sah sah Yaya dah duk dlm seat dia . Smalam nak amik Isk , mama kata tinggal la Isk . Weekend nanti amik la .

Naik lemak la Isk . Habih la semer dia concour ...esp the TV . Sian la papa tak ley tgk tennis ...n berita . Me n Sutan cam sunyi je Isk tak der . Yaya pun asyik masuk bilik Isk . Maybe dia cari Isk . Kalau amik Yaya dari nerseri masuk keter terus dia pandang blakang ...cari Isk la kot . Isk mummy miss u so much laaaaaaaa tetiap ari mummy call

Mama belikan dia basikal . Yup so dia dah ada 2 basikal . 1 kat umah kita org n 1 kat kajang n basikal tew pun kaler merah ...but bila tanya isk dia katabasikal dia kaler pink ...adehhhh asal suka kaler
pink lak nih ...dulu kalau tanya semer dia sebut kaler hijo ..kali nih dia sebut kaler pink lak

tadi tgk gambo dlm phone ...nampak gambar nih , moon lom pernah citer
kan pasal incident nih
Yer ! anak ku ini mmg creative . Dia masukkan benda alah nih kat kepala dia kesudahan nya dia tak ley nak cabot . Masa nih dia mandi ...moon duk kemas umah . Skali dengar dia nangis ...rupanya telinga dia dah merah ..dahi pun merah sebab dia duk usaha utk cabot ...adoiii Isk ...mummy try cabot tak dapat ...nampak tak bath gel dia tew? Moon shampu rambut dia ...sabun badan dia ...moon siap suh dia duk diam sebab nak a mik gambar . Kalau tak dapat cabut kena gie kinik ..doctor nak tgk . hahahhah jahat kan i nih ...hahah kenangan tau gambar ninh . Nanti Isk besar2 Isk tgk la gambar nih yer Isk . Bila semer dah licin ..i pun tarik . NAsib ley bwak kuar ..habih telinga dia merah .Perasan tak gambar kat atas ..hidung dia cam luka ...tew sebab dia selsema . Kalau dia selsema mmg akan jadi cam tew sebab tangan tew mmg tak reti duduk diam . Lepas selsema tew kena plak bengkak tang kelenjar ...nampak tak leher dia bengkak . Doc bagi antibiotik utk 10 hari ...dah la antibiotik tew tak sedap . Penat memujuk ...nasib dia termakan gak pujukan . Tapi kena bagi dia tarik sendiri ubat tu pakai syringe then suap sendiri picit sendiri .Adui windu wooo ...malam tadik cam sunyi sangat umah . Rasa lain sangat bila Isk tak dak . Mak kan sentimental ...sambil lipat baju Isk pun ley terkenangkan isk ..siap lepak dlm bilik Isk lagi . Kalau dia ada misti time malam dia suh bukak wall-e then dia akan jerit jerit EVAAAAAAAAAAAA..Seelum tido malam tadik daddy sempat lagi main phone mummy carik video Isk ..sah kami dua org duk windu bangat sama Isk ...malam nih mummy ngan daddy blk Kajang kay ...

* gambar darik phone ye

3 comments:

JuJue said...

cantik nyerrrr umah ko ...
nanti amik gambar dah penuh barang lak yer...musti lagik cung

Kasih Aleeya said...

huhu..aku kene anto kasih ahad nie..seminggu..mati ler aku rindu... kadang biler dia dok umah nenek kan..terus berubah pangai dia.. aku x leh handle kadang.. dia jadik garang.. ganas..(mebi sbb gurau ngn cousin2).. tp cuti sek kan? harus kene anto gak... isk mmg hero industan yg encem and macho..alwiz!!

kay said...

mak mana yg xsayg kan anak kan moon..nakal cam ne pon kalau dorg tak mmg xbest sungguh. kdg2 mmg geram bile time dorg buat perangai..tp bile xde depan mata atau tgh xsihat rasa cam syahdu plak kan..get well soon ye Isk hensem :) nnti mama blh belikan ice-cream..hehe