Thursday, November 20, 2008

Kena tag dgn Fila - Sexy ke


Nko nak 5 keping gambo aku yg sexy Filla . Mak tak seksi la mak seksaaaaaaaaaaaaa...mak seksi di umah ...hahah siap pakai baju rambu ramba akakkaka . Layan je la ...seksi bukan hanya pada

pakaian ...seksi ada banyak ..hahah seksa pun ada banyak . Layan je la kan . Janji aku wat kerja tag yang korang bagi
Ini bukan seksi ini cam nak telan org je ...cam marah pun ada ..seksi dalam kemarahan vley? yg penting kening nyer tgh elok . Sutan dia punya gelak tgk my kening masa moon mula blajar dolu . Katanya cam ulat bulu ...sangat berterabur..tak baik tau kutuk aiii
Ni masa annual dinner . Tema futuristic ...aku taram je pakai all black

Ni baru kawen . Control habih hahahhah . Kalau baru kawen nih nama nyer seksi menggoda haha
Gambar nih releven la kots sebab tertonggeng cenggitu . Sutan la nih suh amik muker ngan bumber pun dia snap skalik
I ni tak der la seksi pon . Janji kijer umah buk filla kasik siap ...ok la kan . So cukupla kiter seksi di mata suami je . Mampus aku letak gambo seksi aku kat sini ...auuuw tak rela i. Sori i terexcited lak ...letak lebey darik 5
Aku bagitau sutan kena tag gambo yg seksi ...sutan kata letak la gambo masa awak preggi....jeng jeng jeng . Seksi ke masa mummy preggy ...suka tau i nampak sexy di mata suami . Sila jgn cerca ya hahahhahahahahhaha masa preggy yaya seksi la kan masa preggy Isk ...sangat seksa hokey .

18 comments:

Kasih Aleeya said...

mooon...tekesima aku tgk gambo sexy ko..hahahh! sungguh sexy.. aku plg suker 1st pic.. cantek ar..mulut u sexy!..ngn plg suker yg baru lepas kawin tu.. mak aih..anggun selim river ko!.. harus...perfecto!patut ler cik sutan sayang!! auwwwwww..

Miss Moon said...

dolu slim river skrg bam river ok ...

aku tak der gambo seksi la pillaaaaaaa

Mama Hakimi said...

Mooonnnnnnn...

Cung nye keseksian gambar masa baru lepas kawin tu hehehe... cam xcaya jek.. cam tepek gambar org lain jek.. wahahahaha....

yantz-yeem said...

lor...ingtkan leh ar tgk gambo moon pakei cekci-cekciiiii...hampeh jek....mmm tp suke sgt tgk gambo moon bru pas tawen tu....hehehehehe...gambo tu cm ada makna yg tersirat...tp xmo le komen kat sini....lu pikir la sendrikkkk...hehehe otak tetiba kuning plak!!!kekekeke...

berrykisses said...

salam .

pic yang pregnant tu la cun . ;P

JuJue said...

aku sukerrrrrrrrrrr gambar yg nak marah tu...sexy sexy sexy..
suker!!!! geram mcm nak makan!

manjer best said...

bagus2..seksi yg terlampau...hihihih

...$weE+ 666... said...

moon, ko mmg seksi malatops okeh masa preggy!!! suker sgt aku tengok! siap tergoda lagiks!!! muahahahahhahahaha... ko ingat senang ke nak jadik seksi masa peknen... ko kira beruntung tau... aku masa peknen mcm raksasa groundot okehhh buroks gilos!!! huhuhu...

tapi kan moon, ko mmg seksi moon... aku tanak ckp tang mana seksi, sendri mau ingat!!! :-)

windu lah kat ko moon! *hugs*

Miss Moon said...

zz nko misti kata tang bumper waja aku kannnnnnnn nko saja tau ...

aku rasa aku masa preggy yaya cam comey skit ...skrg cam hilang comey . misti yaya dah kebas 80% kecomelan aku ...ayat sangat tak sedar dirik hahahhaha

zz windu ar kat nko ...mana nko pergi bertapa neh . band mine nko cam na?

genny said...

waaaaa suke tgk gmbo yg lepas kawen tuhhhh...cunggggg meletops gitu..hohooohoo..suke2 suma gmbr pun cantik...hehe..gmbo preggy tu nmpk seksi wooo...saya ms peknen sgtla burokssss kuasa 10..hahahhaha..skang kuasa 20 nye burokss plak hahahahha...

lagi skali gmbo lepas kawen tu cekci leeee...wajib pak sutan sayanggggggggggg

BigMouth said...

sumer gambar pun seksi ooo... tak tau nak pilih yg mane... mase pregnent pun seksi!!!

love always said...

Hehe...moon mmg nmpk seksi.. tgk gmbr yg cam nk telan org tu..auuu...goda abis... n gmbr baru kawin tu...auuwwww.... tentu sutan mmg tersgt tergoda abisss.....

iswatie "colours of life" said...

phewittttttttttttt..lain muka moon gambo br kawen tuh...

n i vote gambo last..gambo preggy coz ive got responds from few my kawan laki..dioarg kata pompuan paling seksi is time pregnant.

ila de cute said...

moon, ila paling suka gambar sexy moon yang ala2 nak makan org tu...auw sungguh artistik gitu...ila tak wat lagi le homework ni...wa takde gambo...

s2m3r said...

Tantiklan gambar Moon lepaih kawin tu..seksi wooo...patotlah sutan tangkap cintannnnnn..huhuhu

Lily Satrina ® said...

seksis!!!

moon masa lepas kahwin tu mcm zakiah anas..hahhaha...cantik..i pun nak letk photo2 mcm dgn baby ke, pregnant ke..tapi, blog tu suami i yg pantau, jadi kadang2 ada banyak benda yg tak dpt nak share nak publish..

moon, awak cantik tau??
nampak motherhood jelas sangat..
saya pun nak muka mcm tu..penuh dgn keibuaan..tp, tak dpt lg..suami saya kata, kita kena ikhlas nak jd ibu..eh?

moon, seksi tu pd mata suami masing2 lah kan? baju tak perlu dedah sana sini..pun boleh nampak seksi..

yaya ambik 80% kecomelan mama yaya ya? hahahhha...20% yang tinggal tu masih comel lg moon oi..

Fairos said...

Kak Moon nie cantik ler..:)

Miss Moon said...

thanks Fairos

cam na la u ley tersesat sampai entry nih hahahhahahahha klaka plak bila tgk balik gamba gamba nih