Friday, November 28, 2008

KEna tag lagi ngan Ila plakkkkkk

A. write 10 things about orang yang tag kita.. (I'm talking about Ila)

1- Ila nih sangat suka bersembang . Baru kenal dia pun dia layan cam dah lama kenal . Anda akan berasa sangat selesa bila duduk skali ngan dia . Let her do all the talking ...ada banyak citer yg dia boleh kkongsi

2 - Ila nih cakap lepas tapi ngan filla je la kan . Ngan aku ok je Filla ...jarang tau dia cakap lepas ngan aku ..hahhahahah bila ngan aku Ila pakai filter kalau ngan nko air karat semer masuk akakak
3 - Ila sangat manja tau . Yang Moon tahu Poek akak potong kuku kaki dia . Hubby dia sangat baik tau . Poek banyak tolong Ila ...bagus la korang nih . And velli lomantik tew ...Ila panggil Poek SAYANG ...best kan . Kalau Ila sebut bunyi manja ...kalau Filla sebut mesti meremang bulu roma kew auuw

4 - Ila banyak pengalaman ngan maid...sian nko Ila . Tapi nko sabar betol la .

5 - Ila cerewet ..dia sendiwi mengaku . Hahhahah tapi skrg dah tak fussy kan Ila ?

6 - Kalau nak tahu hal hal terkini kampeni Ila la Moon akan tanya . Sebab Moon tahu sumber nyer mmg 100% boleh dipercayai ..kalau org lain citer tew , Moon tak amik port sangat . But , kalau ia datang darik mulut Ila ..saya percaya

7 - Ila mmg hostess yang bagus. Pergila umah dia ...dia akan jamu makan and layanan nyer mmg tip top . Mmg sangat bagus . Dia suka masak masak untuk kawan kwan . Ila slalu jemput pegi umah dia .

8 - Family Ila pun sangat baik . Tgk anak nya misti la leh agak mak nya kan .

9 - Ila dia tak kedekut ...dia rajin belanja makan . Tgk Ila bukan Mai aje kata begitu saya pun setuju ...moga makin murah rezeki awak Ila

10 - Ila la yg memotivate kan moon ..yg menyedarkan Moon supaya i have believe in my self . Dia la yg nasihat kan Moon supaya wat amik gambo nih . Thanks Ila ...i always ada masalah keyakinan diri . Dia slalu think positive

2 comments:

ila de cute said...

moon, thanks sbb rajin buat tag ni... heheh tq tq...muahsss

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!