Friday, November 21, 2008

cam na rupa dalam umah


Hari tew moon ada publish entry umah kan ...dari luar je kan nampak . Kali nih moon letak gambo dlm umah tew plak . Nih gara gara upload semer gambo darik phone ke lappy ..banyak dow gambar dlm phone nih ...korang misti nak tengok kan ....khannnnnnnnnnnnnnn.
Dari pintu masuk
dari living hall . Ley nampak dapor
Dapor nya

Bahagian blakang umah

Kat atas hanya ada bilik . Nanti la ek len kali moon letak . Bia la ley masuk nih . Penat nak membayo 2 umah . Lama norrr la CF nih . Umah dah siap sepenuhnya . Letrik pun dah masuk . Meter air je lom masuk .


6 comments:

Kasih Aleeya said...

moon..aku JELES...CEMBURU...cantiknyer moon..beso nyer.. leh belari2.. ni lah cita2 aku.. aku nak rumah sendiri!!!! tp lom ada yg bekonan di hati.. adoooo..tp mahal bangat!!!! duitnya gak adaaa..tulunnnn...nanti house warming jgn luper ajak fillanie&co ok?

lieya_latif said...

wah moon dah ade umah sendiri yeak...kat mane ni moon...mcm penah ku lihat jek.....seronok dah ade harte sendiri ni.....

Lenny said...

bestnyer moon.... hopefully ada la rezeki gak nak beli umah idaman cam kata buk pilla kan..

:D

happy2gether said...

Moon, luasnya umah baru Moon nih, mai pon teruja nak dok umah bawah, tak sabo nak confirm cpt jadik cikgu nih, nak amik loan gomen, skang ni sonok lg dok apt sbb anak 2 n kecik2 lagik, dah besor sikit nak lah main kat laman kan..ehhe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

cantik umh moon ... numpang nengok yer ... sure lps pindah dan di deco lagie tambah vass ;-)

nzh1979 said...

mak aiiii... besaunyeee umah mieraaa..eheheh

sure syokkk bile pindah..
zam pon baru pindah..ior ler org kata umah kita kat ujong dunia..janji environment best..selesa.. yg penting kita selesa...ehehe

zam pon tak abeh hias..adeh tunggu duit berkepuk masuk aa dulu.. buat sket.. amna mampu..ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...