Wednesday, December 07, 2011

Bantal Pwincess itu




Ingat tak ai ada bgtau yg ai ada beli 1 meter kain pwincess kat globe utk di jadi kan sarong bantal cik Yaya ...so ai sebagai seorang yg tak beberapa pandai nak menjahit tapi main redah je ...maka jadi la bantal nih which ai rasa sangat cute ....sampai kan Cik Yaya kemana saja duk usung jugaks la 4 bantal nih ...terus rasa ilang je penat menjahit tgh tgh malam bila anak suka sampai cam tew


hasil dr 1 meter kain ...n ada lebih lagi dalam suku meter lebey tak tahu nak buat apa lagi

ai pun geram kat bantal nih

Memula tew cam rasa cam tebal n keras kan ...tapi main redah je la kan kalau tak suka tak yag sarongkan kat bantal . So lepas dah jahit terus pegi cuci ...terus jadi lembut jeeeeeeeee . Kain dia jadi cam sarong bantal besar yg slalu kiter campak atas lantai kat depan TV tew hahahha


tgk skalik baring semer bantal dia nak ..janji ada princess

di sebab kan bilik mummy slalu wat kije nih sangat sejuk di waktu malam plus kalau bukak plak tingkap ...makanya bebudak 2 org nih asek nak tido dalam bilik nih je . Satu lagi mummy slalu ngadap komputer sampai lewat malam ...jadi ada lah org teman dia org tido kannnn . ..tp bilik nih sangat penuh ngan brg2 mummy hahahha so sangat la semak kay
budak yg hanya suka buat latihan matematik je ...adooii la Isk . ..cuba suh membaca kemain liat lagi dia
ha masa nih ok lagi kan sebab suh buat 4 muka surat ...n nih muka surat terakhir

ini terjadi bila mummy suh buat 2 lagi muka surat ...dan dan tew jugaks dia kata ngantuk


padahal nak tgk movie ....cik Yaya la nih dtg bawak netbook dah abg tak mo buat kije dah


amboi kemain suka kowang lepak kat bilik kije mummy ...kalau cam nih mummy pindah wat kije dalam bilik kowang la plak
setakat nih ..ini je yg di kait sebab mmg tak sempat langsung nak pegang jarum kain n benang ....since Isk ngan Yaya asek main dlm bilik nih ngan butang2 n benang2 mummy dia pun dia org main ..tp lepas dah pesan terus Isk tak usik tp Cik Yaya tew still jugak suka main bunga2 n butang2 tew

ini lah kain tew ....lepas nih kena beli yg monster tew plak utk Isk ...Khan simpan kan 3 meter utk I kay ....moon nak buat skalik ngan duvet cover utk Isk









6 comments:

marinahunny said...

alahai moon, ai pun nak beli gak kain nk buat langsir tp jauh lee..huhuhubestnye kalu blh g, nk beli kain utk day and night curtain.

jelah said...

marinahunny-jgn risau soh miera belikan..kn senang..hehehe

wida said...

cantiknya...ada princess pon, patutlah anak sis suka sgt

Anonymous said...

salam..akak guna jarum kait tu saiz ape ye? berminat nak crochet....

Ummu Ameer said...

akak haritu kan ada saya tanya akak pasal beli kain murah kat sarah hughes tu waktu ramadhan aritu. saya beli pun dpt discount lepas discount sedia ade, tq kak! ;p ni saya letak link utk kain2 yang da dijait hehe. http://ummuameer.blogspot.com/2011/11/ameer-faheems-props.html

Nissa Azmir said...

arghhhhh so cuteeeee kak!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...