Saturday, December 24, 2011

You're Beutiful

hiks sangat best la citer nih n layan jugaks la . Kalau nak relax2 ley la layan kan .

Citer nih pasal pasangan kemba ...lelaki n pompuan
si abg nih penyanyi tp tetiba plak ada kemalangan kat oversea
so adik nih plak sister kat gereja ...skalik dia plak kena ganti tempat abg dia
masuk boyband nama A N Jell
asal utk sementara skalik tersangkut plak



Hwang Tae Kyung nih adalah ketua kumpulan AN Jell nih
and dia tahu yg Goo Mi Nam nih adalah pompuan
So bermula la perjalanan kisah dia dalam boy band nih



Tae Kyung nih dia ala kerek sket kan dalam sedar tak sedar dia jatuh hati kat minah nih
tp berlagaks cam tak berminat langsung
dalam kumpulan tew ada 2 org lagi ...Jeremy n Shin Woo
si Shin Woo pun dia pun tahu sebenarnya Goo Mi Nam nih adalah lelaki ...
and dia pun taruh hat kat Goo Mi Nam ni

Saksikan cam na tetiba rahsia Goo Mi Nam nih terbongkar
siapa akan di pilih awek nih
Tae Kyung yg kerek atay Shin Woo yg kool....



shin woo n Tae Kyung



hiks ....citer nih cam citer org muder2 ....feduliks apa ahkak ...layan je



nih trailer citer nih



SOURCE 1
Episode 1
Episode 2

Episode 3

Episode 4

Episode 5

Episode 6

Episode 7

Episode 8

Episode 9

Episode 10

Episode 11

Episode 12

Episode 13

Episode 14

Episode 15

Episode 16


Last time ai share ngan kowang pasal citer heartsring kan ....hiks hero n heroin hari tew pun blakon dlam citer neh

5 comments:

Lady Milo said...

pelakonya memang muka sangat cute!!

OmbakBaik said...

kak,,saya pon baru je tgk crita ni...sgt suke tae kyung..comelsss

dan sy suke lagu2 die..beshbeshh

CikFi said...

kak moon bile nyer nak update cite kak norm...ok tak die skang?

cahaya inspirasi said...

huhuhuuhu..sis, saya tgok citer ni..mmg terbaik! best giler!

pssssssssssssst...saya dah tgok hampir 5 kali.ngengehngeh....

tifa said...

Cerita ni memang besh saya dah abis tengok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...