Friday, December 23, 2011

jarum fav hilang laks

tensi hokey tensiiiiiiii tetiba carik punya carik punya carik tak jumpa laks jarum nih . Tanya Isk dia kata ari tew dia ada main pastuh letak balik . Tapi kalau letak balik asal tak der ...sapa suh pandai2 main barang mummy ...kang mummy dah bertukar jadi hulk dah ...hishhhhh tak suka tau time nak carik tak ada ....mana la nak ku cari ganti .....

nih la jarum pertama beli kat sungei wang ...walaupun dia berharga RM 6 sebatang tp yg tew la ai blasah sampai naik luntur kaler gold dia ....huwaa sadisssssssssssss

tp im sure terselit mana mana n tak ilang ...aku ku operasi bilik tew weekend nih ...hoping that i will find it ...

nih la jarum fav tew ...ada 2 size satu 5 n satu lagi 3 . Moon suka pakai size 5 tew


kalau gabung 2 benang pun ok lagi size 5 tew . ringan je jarum nih



hukssssssssssss nak kena pegi cr balik la nih ....huk huk

tp lagi sedih bila beg make up ilang dlm kejadian pecah kereta ari tew ....handbag ilang tak beberapa sedih sangat walaupun baru je pakai sebulan adiah dr pak sutan tapi koleksi makeup bertahun tew ....sangat sedih ...plus eyeliner taraksssss bedak baru beli mascara baru beli lipstik baru beli .....terus terasa cam hilang pencil box masa skolah2 dulu .....sedey hokey . Maybe lelaki tak paham ...tapi kalau pompuan paham kot .....nasib la eyeshadow pemberian Mai ada kat umah ...bedak yg pecah2 ada lagi ...makanya kena la start kumpul baliksssssss

Sutan kan masa wat report kat balai siap tanya lagi ...mummy nak tulis tak dalam report polis nih bag make up awak ilang ...........hishhhhhhhh saja tauuuuuu apa kes nak tulis bagai ...tp tanbah sentap bila nak gie opis baru sedar ...alamakkkkkkkkkkk ID card dedua ada dalam tewwwwwwww .....so cepat2 suh abg opis nih cancel kan yg lama tew ...

ha berbalik pada jarum ....kalau ada yg jual jarum nak jual kan kat ai sila la bgtau kayyyyy

2 comments:

Es hash ei Ka Ei en said...

tmbh satu lg dugaan ye.
ermm cuba check blk kak Moon ada apa² yang kak Moon tak langsaikan..

setiap musibah tu ada sebab dan peringatan.

wallahualam.

Miss Moon said...

yup betul tew

kadang setiap apa yg berlaku tew ada hikmahnya dan juga peringatan utk kiter

moga ngan apa yg berlaku nih akan menjadikan kak moon insan yg bertambah baik n memperbaiki diri sendiri agar menjadi yg lebih baik in the future