Friday, December 23, 2011

Update Norma

Isnin hari tew pegi ke umah Talib ...nak lawat Norma skalik .Sampai tew dia lena lagi tido

Bila dia dah terjaga Moon pegi la kat dia

Sayang ...kak munirah ngan abg ada dtg ..

Moon hulur tangan n dia sambut tangan moon ....so moon pun tarik tangan dia nak cium ...lom sempat cium dia dah tarik cepat2 ...terkejut Moon

Hiksss Norma tak kasik akak cium tangan dia . Akak kan kakak ....dia nak cium tangan akak ....

tetiba norma gegar2 gelak ...

Ooooo tak pa ...sama je . Norma kan tak ley gerak banyak ....

Terus salam lagi skalik n dia cium tangan . Kali nih Norma nampak kurus sket ...nanti Norma makan banyak2 kay ....Lib nanti kasik dia makan banyak2 tau ...buat je apa apa yg lembik kasik dia makan kot mulut . Kalau nugget dia ley kunyah misti bubur or yg lembik2 tew tak der masalah utk dia makan ....kasik sup ke apa tauuuuuuuuu ...ingat pesan akak neh

So ai lepak je kat dia sembang2 ...

Norma tahu tak sian akak tau ...malam sabtu ari tew kereta akak kena pecah ....bla bla bla ....barang nih hilang bla bla blaaaaaaa ....sedih sangat tau bla bla bla

Norma pun dengar ngan tekun siap wat riaksi muka terkejut ...so comel bila Norma wat cam tew ...Isk n Yaya plak duk sibuk nak main pusing2 katil Norma ...

Maaf la Norma tetiba anak anak akak wat bising plak ...sian Norma

Tak pa kak ....( slow je sora dia ... sambil senyum plak tew ...)

so kami pun dah nak balik so dah salam semer ...turn Yaya salam ...skalik Yaya plak suh Norma cium tangan dia ....

Hishhhh Yaya apa plak suh Auntie Norma cium tangan Yaya ...terbalik la ...ckp sutan

Pastuh Norma terus ketawa sampai gegar2 bahu dia hahhahahahh last2 kita org plak ketawa semua ...sonok tgk Norma . Cuma dia lom masih ley bersuara sangat kalau bukak mulut pun bunyi berbisik je . Insyaallah ...mmg amik masa sket but im sure u can make it Norm ...kuat kan semangat .

6 comments:

Huda said...

Insyaallah norma mesti boleh punya..

Miss Aja said...

cayalah norma! ;)makan banyak2 sket bagi nampak montel okeh!!

ashamami said...

Norma mmg amat kuat dan tabah dan lagi2 lah insan2 yg berada dekat dengan Norma...Moga cepat sembuh ye Norma.

Cik Cip Puding said...

Doa kami sekeluarga akan sentiasa mengiringi Norma untuk kembali pulih... Insyallah... :D

Anonymous said...

Assalamualaikum..

Mohon share dgn kawan2 di sini ttg anak che am ( Raihan) pun brain tumor juga..sama-sama kita bantu..insya;allah

http://munsyeed.com/v1.9/2011/12/secangkir-kasih-buat-yang-memahami-ito-lara/

Filla ~ Kasihs said...

wah... banyak improvement norma dah.. norma terus tabah ok? ramai yang sayang norma dan nak norma cepat sembuh ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...