Sunday, December 25, 2011

langsir 12 hengget semeter

sticky post until 25 dec 2011



hu hu im so loving it ...harga kain adalah RM 23.70 semeter ....so sebut I FOLLOW BLOG MOON maka anda akan dapat +50% lagi discount so kain nih jadi dalam RM 11.85 sahaja

Kain 4 meter = RM 47.40
Upah jahit = RM 20
TOTAL - RM 67.50 only ...

kalau tak ...ai kena bayar Rm 134.80 ....so mmg jimat bukan ..

tingkap bilik Moon ada 3 panel but kita org tinggi kan rail tew sampai ke atas ...so total nih pakai 4 meter ..

so kalau Auntie auntie sekalian berkenan sila la ke GLOBE jalan TAR ya ...lvl 5 . Sebut je nama Mummy Yaya n auntie sekalian ley dapat 50% discount ...sebut

Ai follow blog moon

< --------- kalau rajin sila join follower mummy Yaya yer

Jgn lupa auntie sekalian ...offer sampai akhir bulan nih je . Sila pegi cepat2 ...sapa nak kasik harga murah cam nih .....baca blog mummy je dapat tauuuuuuuuuuuuu


PS : Jangan lupa 50% utk blog reader Moon di Globe ends 31 hb Dec 2011 ...sapa lom dapat kan langsir sila pegi segera yaaaaaaaaaaaaaa


< gamba dr sini , google n jumpa nih >

185 Jalan Tuanku Abdul Rahman, 50100 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur Wilayah Persekutuan

peta nya




Umilyn
Kak Moon, saya dh pergi Jumaat lepas. Niat asal nk tukar langsir bilik anak2 je, skali terbabas beli langsir utk bilik sendiri pulak :)

Terima kasih Kak Moon... saya suka sgt! Sesapa yg tak pergi lagi, sila la langkahkan kaki anda ke sana.... :)


fusya said...

salam,
hai kak, saya silent reader blog akak, saya dah p Globe ptg td utk tempah langsir, mmg murah kak n berbaloi sgt.. apa2 pun thanks kak for your info n save my pocket!!!
I follow blog moon!!!!

Mascomel said...

Salam Moon,
Ahad lepas,i terjebak!!oh no...thanks Moon!selesai RM400!!mata pulak asik berkenan yg mahal..tp RM400 tu dpt 4 pasang langsir!!heeee...

neini said...

thanks Moon, td baru pegi...mula2 ingat nak g Jakel je...then ajak hubby singgah; dia ok...pastu dia kata...juz'kata follow blog moon' dpt another 50%...very impressive...tq so so so much Moon!!!






18 comments:

shiemz said...

betul ke sebut nama kak moon jer dpt 50%? kalu betul, mang nak terjah.. hahaha

Lelaki Ini said...

nice!

NeenaAnuar said...

wah! seriouss cantekk akak!! ;)

Lizan said...

suka....cantekk sangat..'

Miss Moon said...

betul shiemz ...nanti ajak bebudak opis pegi skalik ...tak jauh dah kan dr maju junction tew ....nih betol2 nih ramai sangat dah pegi beli ....pegi cepat2 kalau tak kain yg cantek2 habisssssssssss

Neena ....sangat la tantek hokey kain dia sangat ringan and 2 lapis ...im so loving it

blog-tips-kurus said...

oooo... kena sebut mantera tu kah??

Adylia Qarissa said...

langsir rumah bujang siap bercampur aduk corak bunga..heheee,...janji ada langsir :D

lina said...

salam moon...ya ALLAH beberapa kali dh baca moon buat promosi ni...tu la betul ke sebut je...kena bawa tak apa coupon

Miss Moon said...

yupp dear ...just sebut je . semer staff kat lvl 5 dah tahu

ummiLIN said...

Kak Moon, saya dh pergi Jumaat lepas. Niat asal nk tukar langsir bilik anak2 je, skali terbabas beli langsir utk bilik sendiri pulak :)

Terima kasih Kak Moon... saya suka sgt! Sesapa yg tak pergi lagi, sila la langkahkan kaki anda ke sana.... :)

thisisaina said...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=213444258728094&set=a.203569999715520.51735.202752153130638&type=1&permPage=1

kak tengok ni saya dapat dari page ustaz azhar . hehe
harap dapat membantu kak norma :)

Cik Rose Cute said...

cantik langsir tue..baru jer beli langsir...hihihi

FAR said...

wah sebut nama dpt disc..

fusya said...

salam,
hai kak, saya silent reader blog akak, saya dah p Globe ptg td utk tempah langsir, mmg murah kak n berbaloi sgt.. apa2 pun thanks kak for your info n save my pocket!!!
I follow blog moon!!!!

Mascomel said...

Salam Moon,
Ahad lepas,i terjebak!!oh no...thanks Moon!selesai RM400!!mata pulak asik berkenan yg mahal..tp RM400 tu dpt 4 pasang langsir!!heeee...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhh menarik tertarikkkk offer ni hehehe

neini said...

thanks Moon, td baru pegi...mula2 ingat nak g Jakel je...then ajak hubby singgah; dia ok...pastu dia kata...juz'kata follow blog moon' dpt another 50%...very impressive...tq so so so much Moon!!!

Ayu Safieza @ Humaira' said...

wa.....nak beli ar muny, but then mid jan baru balik ar......hu3.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...