Wednesday, December 21, 2011

NAPBAS 2011


me n my dear pren Fillanie ..kalau dia tak der pegi skalik mmg sah ai tak pegi ...katanya pun pemalu kannnnnn ...pemalu la sangatt




cilok je dr pilla .....sangat tak sempat nak resize gambo dlm pc kat umah tew ...nanti ek kalau ai rajin ai buat entry ajajjajaj lagi pun dah basi dah hahhahaha ...

sebab idak membeli dress bagai ...skirt pun tarak ...pakai je apa yg ada ....dah all black ...bak kata pak sutan ...pakai je apa yg ada buat apa nak bazir2 ...bukan awak amik award pun ....wahhh vleyyyyyyy kenyataan yg sangat membukak mata . So pegi bersiap kat umah Filla je ...sangat senang ....so jap jap tanya pilla over tak make up cam nih ...pilla over tak pakai cam nih ...mau kena panggg skalik ngan pilla baru tahu hahahhaha tp sangat sonok . Masing2 nak pakai bulu mata nampak sangat so jakunian ...maklum la sebelum nih natural beuty je kan skalik nak tepek macam2 terus je ngok sekejap akakkaka

maka nye pakai je la kan ..janji pegi sana make new friends ....and have fun ....pastuh moon cam ...wahhhhh lawa nya dia tew ....wah lawa nya baju dia ....and then wahhhh lawanya Hanisssssssssss



so slim river la si Hanis terus akak nih nampak mok mok gitew



and dia org nih sangat gorjesssssssssss

ehhhh ada lagi sambungan hahahah tadik hasil cilok mencilok akakak

kami sampai2 terus naik ke bilik ceera hahah sebab malu la nak pegi berdua kan ....so kalau ada ramai ramai ok la kan ...

with zaimah viruspadu yg sangat comey n ayu n sweet je

pheewwit cam artis la kowang ...ceeramoon , viruspadu , fillanie , chomel and kathy

menuju ke ballroom

harus la sign dulu ...hiksssssss
comey betul cindy ...

ramai para bloggers..Nadya

with kak nani yg sangat lawa n mudaaaaaaa

redmummy yg tgh tunggu masa tew


me yg asek berjalan ke meja pilla ...sebab kita org kena duk meja asig ...tp sebelah sebelah je akakka
hahah bermain ngan camera buk pilla


with xiaxue pemenang keseluruhan ...i love to read her blog ...for me she is so cool ...biarla dia banyak haters ...pedulik hapa . Once u famous mmg u akan ada haters ...biasa la kan manuasia nih mana ley nampak org lain senang kan . So do Redmummy nih ....nih mmg sumber ispirasi . Im so proud of her sebab bukan senang nak jadi top bloggers n plus dia nih kira cam icon blogging . So no matters la kalau kowang ada haters ke apa ...ai tetap suka baca blog u olssssssssss...tabik spring ....toiiinggg

Overall mmg sonok sangat ...sebab tak sangka dapat duduk sekali ngan bloggers dr 7 negara wowww pastuh nampak plak depan mata ...hahhahahah . Me n Filla punya la duk sonok jumpa org then amik gamba hahahahha pastuh duk kagums tgk org ...wahhhhhhhhhh

thanks Nuffnang...





PS : Jangan lupa 50% utk blog reader Moon di Globe ends 31 hb Dec 2011 ...sapa lom dapat kan langsir sila pegi segera yaaaaaaaaaaaaaa

4 comments:

wida said...

wah..glamer sis.
amik gmbr dgn hanis lagi

| SUE | said...

moon nampak sgt kurus..pakai pb lagi eh?

ceera said...

lol
mana lagi gambar?? cepat letak!

NadyaBubble said...

eh, ade gmbr kite lah :D nice to meet you, kak moon ! harap dpt jumpa lagi...