Thursday, February 09, 2012

Birthday Planning - 2) Birthday Cake n Cupcakes

Beautiful n awsome n delicious n colorful cake by RIZQCAKE ...di lukis ngan icing by a talented person Poek n delicious baked rainbow cake by Ila .... a very talented couple and my best friend ...Ila n Poek . Many many thanks Ila ...

tgk ....mmg cantek hokey . Nih lukis tangan tau ....n hasilnya sangat cantek n sangat kemas je ...tgk muka Jake tew siap baju semer ngan kapal ngan laut semer . Isk ngan Yaya plak teruja tgk apa ada kat kek tew and ai plak yg cam ....eh dont touchhhhhh dia org tangan dah mengeletis nak cuit icing tew .

Ai just inform Ila ...Ila ai nak kek utk bday Rafiq ...tema dia Jake the Neverland Pirate ...ikut u la nak wat cam na janji dlm tew ala kaler2 ...mana mana yg senang ...hu hu best kan kalau semer customer cam nih senang kije tukang buat kek . hu hu

siap ngan cupcake umor 1 tahun ...hu hu mmg meriah kek nih ...Moon tgk pun tergoda hokey sebab mmg cantek sangat .

n rasanya pun sangat dap dap ...hu hu comeynyaaaaaaa

a very special cake for these special n wonderful family

hu hu n lagi seprise sebab its a rainbow cake ...thanks Ila ...ai mintak yg campo2 kaler skalik u buatkan khas rainbow cake ...i lap u la sampai kering ...hu hu comeynya . terus bebudak cam brator nak amik kek lawa .....maafkan cara ai potong cake yg tak kemas tew ....kek sangat laku kayyyyyyyyy

see tinggal sket je ...end of majlis tinggal sikit utk kami semer blasah makan ...pastuh besok nya terkenang2 kek tew ....alaaaaaaa kek dah habis .....dap dap nya terus rasa cam nak order lagi hahhahah giler gelojoh ....

hu hu bangga hokey dpt kenalkan kek yg sedap nih pada to my family ....hu hu ....bila org tanya munirah beli mana kek nih ...hahahh senang je ai tunjuk ....ha tew tukang buat kek dia ....tewwwwww

ha teww dia pasangan laki bini yg terrer giler buat kek ...my dear friend Ila n Poek .

Asal ...kowang nak gaks ke ....tunggu ...kowang gie dulu lawat blog dia org ...pergggg gorjes semer cake dia ....harga sila tanya dia sendiri ek ..

but please bear in mind ...before u email her

cake cantek yg custom takkan sama ngan harga kedai kek biasa ..but kalau cake secret recipe ley beli apa la sangat kek nih kan . ...kata nak kek cantek ....wink wink

Please give time utk dia org reply ur email . Like me she's also working and have kids and baking at home only ...so kadang kalau order banyak dia tak ley la nak amik semer kan ...quality kena jaga bukan kuantity ya puan puan and most cake amik masa nak design ...

Please placed ur order awal awal so that senang kan ...no adhoc order akan di amil

p/s : nih Moon yg kata ...hahhahah tp im sure Ila will be thankfull for this hikssssss atleast ai dah filter email dia yg berpuluh2 masuk setiap hari ...habis la Ila pasnih nko jadi buruan semer org ..ai merangkap PR lantikan sendiri hahhaha




BLOG : BLOG RIZQCAKES
FACEBOOK : RIZQCAKES
EMAIL : Ila - marsilas@yahoo.com or Poek - agakkacak@gmail.com



I wanna share about : Guestbook , Cakes n Cupcakes , T- Shirts , Banner n Mineral bottle wrapper , Macaroons , Oreo Choc n Icing Sugar Cookies , Goodies Bag by Bingkisan

7 comments:

Adylia Qarissa said...

cantiknya kek tu..colorful :)

Akemi said...

Ala..comelnyer tshirt mcm dorg tu...sume comel la. bole tnyer tak tempah kat mne...kite pon ngah plan 4 my 1st besday boy coming in may ni..hope sgt bole dpt info..tq moon

Miss Moon said...

Akemi akak akan wat entry utk t shirt tew besok ....cekidout ya besok

Anonymous said...

tq so..much...i will..really appreciate dat...

Akemi said...

ok...i will and tq so....much k.moon.. really appreciate dat..

missNick said...

kreatifnya....pandai dia decorate kek tu....klu dapat kt saya yg tangan keras ni ntah apa yg jadi hehehe....

hajar fauzi said...

kak, hajar tengok gambar norma and family jer dah menitik air mata.. happy for them! salah satu sebab kenapa ngelat nak singgah blog akak... heheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...