Wednesday, February 22, 2012

mc hammer

semalam kat opis rasa sakit kat leher bawah dagu nih tekan tekan rasa bengkak ...besar laks tew ..nak ckp pun rasa susah .

balik kije gie kinik doc kata lymph node bengkak ...amik antibiotik . Tak der plak sore throat ke demam ke selsema ke tp gigi sikit jugak ada sakiiitt .



saya punya bengkak kat Submandibular ...pagi nih bangun punye fenin n denyut2 ..terus telan ubat n tido

siap sapu bedak sejuk kasik sejuk sket huk huk cepat la surut bengkak woooo

ok tew je nak bgtau ...ta ta

5 comments:

Moonchild said...

siannyer...smoga cepat sembuh...

wan nurul hezrina said...

get well soon

Anonymous said...

dah check upt?

zal said...

Moon, mana dapat gambar ni?? Tq2..i pun ade 2 tempat bengkak nih! Dah lama..and takde plak demam or infection! Tak plak jumpa Dr..

Miss Moon said...

Zal ...kak moon dapat kat internet ...sebab kak moon nye bengkak tew amat sakit n senget sebelah hahahha nasib ley kaver ngan tudung kan . Tapip pas antibiotik seminggu terus hilang n tak sakit dah

kadang kena cek sebab kalau kelenjar kiter suimbat ke apa tkt long term ada masalah ....cer cek ngan doc .

Abg kat opis nih pun dia bengkak kat leher so doc operate sket je n buang lendir tew ...just a minor operation masuk jarum je .