Sunday, February 26, 2012

Wedding kawan

Lama nya tak pegi kenduri . Biasa nya time kenduri ai pun bz gie amik gamba kawen org . Since skrg rehat sket dr amik gamba so ai free la hu hu . Pak Sutan pegi kelas ...so bebudak Moon anta nerseri utk 2 jam ..so mummy nya lenggang kangkung la pegi hu hu

Zura is my roomate masa blajar blajar dulu . Congrats Izura ...teringat masa kita muda muda dulu ...sembang bergelak ketawa tak hengat dunia pastuh tido lewat sama sama ...maggi plak jadi makanan asasi ...pastuh bila sabtu ahad semer berebut nak cuci kain takut tak cukup ampaian ...pastuh masa tew jugaks kagum ngan Zura sebab masa tew dia la antara yg awal pakai hp nokia ...pastuh main snake dlm phone tew kan pastuh masa tew ley tukar2 casing hp ....wah kagumssssss hahhaha ...bila malam gie turun tapau nasik bawak naik masuk bilik makan sama sama ....pastuh buat bising lagi sampai jiran sebelah ketuk bilik suh diam hahahhahah . Kenangan masa blajar dolu dolu hokey ...bila kenang kan balik klaka pun ada windu pun ada ...



Me n Zura

Zura called me Kak Kuni ...sebab masa blaja dulu ai slalu balik umah my aunt kat Pandan Jaya ...so my cousin semer kecik2 lagi and dia org pelat ...dr nak panggil Kak Muni maka jadi Kak Kuni ....apa apa sket nih Kak Kuni Kunye la ...semer dia pakai huruf K ...so terlekat sampai la ke bilik hostel ...so me jadi Kak Kuni ...Zura jadi Kak Kura n Kak Intan jadi Kak Kintan n yg balik best Sutan jd Abg Kutan hu hu huuuuuuuu




Masa moon sampai Zura nya OP tgh amik gamba dia maka mak tumpang la snap dr jauh jauh hu hu ...zura nampak sangat berseri2 ...hu hu sentuhan make up by AjCinta Aliah . Moon nampak nampak Aj terus tanya ....Aj kak Ai tak dtg ke ...terus Aj cam eh akak kenal saya ke ...kak ai tew kakak AJ ....Kak AI make up org kat lain la kak ...tak sempat nak bergamba ngan AJ .




kami duk sebuk dlm bilik panten sementara tunggu panten lelaki sampai

bergamba ngan panten

berseri seri nko Zura

selamat pengantin baru Zura ...moga kekal hingga ke akhir hayat ...cepat2 dpt baby hokey ....tak sempat tunggu panten makan sebab mak kena balik cepat2 nak amik anak anak ...sebab lepas tew nak gie umah Mai n Zaimi lawat baby .



5 comments:

diLot said...

akk moonnnn... smlm kita kat wedding zura jugak.. kita da nampak kak moon tapik mcm salah jek sbb kak moon sorang2 jek kan.. kalo ade ishk kompom dah kita tego.. aih rugi tak tego kalo tak dah ade gambo kita kat lam blog akak ni (bajet cam nak glamer gak a..) hehe..

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Hehehehe Kak moon !!! AJ in da houze :P tq ek coz ade mentioned name AJ , sesi promosi gak tu ..... AJ nk copy gbr dlm ni bleh kakak ? gbr kak zura sajoooo .... :)
muahhhhhhhhhh

Miss Moon said...

sila Aj ...jemput amik hikssssssssss

A.I said...

Auch!! glems mak..hehehe. mekaseh bebanyak ye moon. siap announce bagai. kalau x, haritu dpt le kita jmp kan? ;)

lieyalatif said...

cantiknye pengantin...berseri2 hah...ko pun makin cantik moon....ooo hasil keje adik kak ai rupenye...patut le cantik mantik panten.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...