Thursday, February 16, 2012

Terasa spt kapel kapel je

hu hu ....so so perasan n feeling2 kapel kapel kan sebab semalam balik kije naik moto hu hu . Keter masuk workshop kasik tuka enjin hu hu biasa la keter pun sama tua ngan our marriage so about time dah keter tew mintak macam macam kan alang alang pak sutan kata baik buat semer terus senang celita .

So keter tarak sampai senin atau selasa depan hu hu ...patah la kaki bini dia yg kaki merendek nih ....jap jap nak gie jj jap jap nak gie tesco jap jap nak tgk apa org menjual kat street mall setiap selasa n jumaat hahahah

Since lama tak naik moto terus rsa jauh je perjalanan ...hahahhahahah

pastuh mlm sakit pinggang ...sohovernkokannnnn ( so hover nko kan )

Tp betul pinggang tang cinonot tew sakit sengal2 ( nampak nko dah tua kan ) sian pak sutan ...on d way asek ckp sian mummy sian mummy ...sowi mummy . Tak tahu la asal tetiba dia rasa cam tew

daddy woooo saya masa kapel ngan awak pun naik moto gaks kan ...mebi nih sebab dah lama tak naik moto badan dah manja kededek tew jd sakit pinggang . Dulu kemain la sutan naik moto dari Technology Park Bukit Jalil ke Menara Maxis KLCC tew amik Moon n bawak anta ke Putra Height Subang n dia zass balik Kajang .....gilers kan

Bukit Jalil - KL -Subang - Kajang

huk huk so kesian ke pak sutan ...nak jumpa punya pasal ...kebas montut naik moto pun tak pa akakakkakak .

Smalam balik dlm hujan terus rasa insaf je kat org2 naik moto ...nko ada keter pun kena bersyukur la kan ...huk huk


best naik moto tp part nak anta anak plus beg skola kiri kanan tergantung cam pokok kismas ....hahhahahahha tew terasa la sket payah nya ..........asal la kiter skrg banyak beno bag nya

Isk - 3 bag ( bag skola pagi , skola KAFA , beg nerseri )
Yaya - 1 Bag skola nerseri
Daddy 1 Bag Laptop
Mummy - 2 bag laptop , handbag kadang bekal lagi n etc etc

h uhu hu seyes masuk umah cam pokok kismas bergerak dowwwww

8 comments:

Cik Cip Puding said...

Heheheh.. kewl habis...

Filla ~ Kasihs said...

haha.. lomantik! bab bag belambak tu memang sama! acih 3 bag.. pastu femalas.. haku jugak nak kena hangkut time balik..dia tarik satu jek!

irfa said...

wah moon merempit yer :)
mesti peluk kuat2 tau nanti cicir

marinahunny said...

Isk dgn yaya naik sekali ke moon,,?

3LiN4 said...

tersenyum sendirian..... ngah bayangkan mcm mn sis moon & hubby plussss ngan bag2 tu... pape pun hati2 sis..

**mcm tu gak ke elina nnt dh ada anak2 ye???? hehehehhe... ;)

Miss Moon said...

Marina ...

bebudak tak naik skalik ...pak sutan anta kak moon balik umah dulu then dia gie amik bebudak .

kalau naik skalik tak muat dowwwwww hahahha

espedotelbebet said...

ecececeh flash back nmpk..naik muto wgg ka?kekeke teringat korang eksiden kt simpang pgrm dulo2 huhuhu

Miss Moon said...

ha ha tingat time tew ....adoooiii ngeri hokey ingat kaki patah dah hahahhah