Wednesday, February 29, 2012

lawat baby


Balik dr kenduri Zura terus gie amik anak anak n terus shoot ke Puchong utk lawat baby Mai ...hu hu kami serang ...skalik dlm kereta vley plak cik Yaya batuk2 terus muntah dlm kereta . Tak pasal pasal sampai je umah Mai terus masuk tandas cuci2 Yaya

Baby Alif Waldan


olo olo tomey tomeynya ...rambut nya lebat nanges pun sora serak2 basah je ...

asal Yaya ...rasa geram nak cubit keeeeeee hahah

kami yg excited lawat baby ...terus mintak aura aura dapat baby menyerap ...wahhhhhh

me n ila n Mai's cousin ....Lenny tak dpt join sebab adik dia tawen ...Filla laks ada kat Enstek tak der transport nak dtg ...so kami je la yg wat nyebuk kat umah Mai hahhaha n makan semer kopok yg sedap tew hahahhaha terok kan kiter Ila hahahahha ...nyorokksssssss anak anak ai lagi la ...makan cam makan nasik ,,,terus habis stok kopok zaimi

helloooo nak order baby satuuuuuuu ...aduiiiii tekanan la mak nko Yayaaaaaa. Nih lepas tgk baby harus la dia org duk mintak baby ..

hafiz yg sangat cute sebab suh daddy letak air oren dalam bihun hahahhaha

Kami pun balik la selepas melepak kat umah org dlm pantang cam member tew sihat walafiat walhal baru je beberapa hari beranak hu hu . Kami mmg cam tew pantang jumpaaaaaaa ...pantang jugaks kan .




3 comments:

CikFi said...

hehehe..lpas ni kak moon plak laa punye turn kan..

AdaM Hawa said...

lebat betul rambut baby..

AYNORA NUR said...

salam ziarah
dtg dari blog en ben
sy dah follow, ok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...