Saturday, February 18, 2012

Mood mengkait udah mari

hiks yer ke ...3 4 hari je mari nya pun pastuh dah hilang hahahahhah . Sebab benang dr Turki udah sampai kan makanya mengeletis la nak tgk cam na hasil nya ...hu hu sangat best kay ...lembut je benang nya nak mengkait pun licin je hahha

smart kan ...1 utk girls n 1 utk boys ...yg fink tew beli 1 pack ada 4 ...tp my bos dah beli 2 ketul and ai ada baki 2 ketol ...nih tgh duk pikir apa nak buat nehhhhh hu huuuuuuu

sangat sweet kan ....dah buat buat terus rasa cam wahhhhh lawa nyaaaaaaaa hahha perasannn
buat bunga pun cantek sebab benang nih gumuk gumuk so bunga tew kembang semangkuk ...beanie hat nih not for sale ...im making this utk adiah pada member yg baru lahir kan baby ....sweet tak beanie hat nih semer .

Benang kaler biru tew ada lagi 2 ....ai reserved pada someone neh ...last time dia ada YM moon tanya ada benang tak ...ai bgtau dia nanti benang sampai ...pastuh ai totally lupa dah apa nama dia ....

u ...kalau u baca please YM me ya ...

9 comments:

Cik Cip Puding said...

very the comel color dia.. apa yang specialnya benang dari turki nih? Murah ke? Warnanya kah?

ratna said...

mana awak belajar mengait moon? terasa mcm nak belajar pulak.

marinahunny said...

brand apa ni moon? kortopu ke ice baby yarn? cantikn sngttttt!

mamaaufpapaajim said...

i wish i pun pndai mengait like uuuu... jeles..:P

kak moon, kalo baek ati..follow me back ya...:)
http/:mamaaufpapaajim.blogspot.com

be ur reader since tau noorma sakit..sy cosmate noorma kt upm..regards to her..

Miss Moon said...

marinahunny ni ice yarn range baby yarn

Ratna , kak moon blajar basic dr MIL and the rest blaja sendiri kat u tube

Anonymous said...

kak moon cantek bangat...lau kak moon rajin tunjuk ler teknik nak m'gait bunga tu cantek....ehehehhe

MAMALOVEYOU said...

dah 34thn i try to belajar mengait from my mom...tapi tetap tidak berhasil... :(

aZeeMaH said...

salam moon...nak order bunga crochet camtu gak bleh tak? takpo topinya..hehhehe...nak bunga nyer saje

Hana said...

salam kak moon...its me yg nak yarn hr tu...sy dah email akak... :)