Tuesday, March 17, 2009

Iskandar n Suffiya bersiaran dari Salak Tinggi

Abg Isk sangat berselera makan skrg nih ...bila snap gambo neh nampak bolat muker dia ekekek. Ke dia nih dah makin membesar .Betul tak ..or ist me je yang nampak dia cam bolat sket ...by the way he lovessss that t shirt sesangat ..tapi duk asik sebut ipin ipin ...apa apa je la isk oooi ...asal nampak anak aku cam soljar je nih...adakah kerana rambut nya yang macam soljar ?Dia skrg dah boley di harap ...kadang suh dia tgk kan Yaya kalau moon nak wat kije . Ok la ...untuk mengalih perhatian cik Yaya tew ...kalau tak asyik nak duk melekat kat Moon je ..Bila bagi phone diam la dia . Tapi kalau bagi phone acah acah di campak kan je ...cam tahu je mana yg betul mana yg palsu ...tapi jangan campak phone mummy tew dah la dik oooi kalau tak jenuh la mummy nak beli yg lainnnnOoooo salah gunakan phone mummy yer ...sapa suh afundi afundi nih ek ..ewahhhhhhhhhh ...tengok je la muker dia yang noti tew ....cam nak penyet penyet je ahhahahah

Ha kaver line la tew ...dik noonnnn oooi phone letak kat telinga bukan letak di dagu....helloooooHa macam tew la baru betul ....hellooooo daddy ...belikan yaya cekelat ...belon ...anak patung ....hiksssss practise dolu hahahhahah
2 badik nih ..kalau main 2 org asyik gelak je apa yg klaka pun tak tahu la . Yang pasti nyer si Isk la yg hoover . Adik plak mengikut je apa yang abang buat
Elehhhh konon handsome la tew ek ...Isk skrg makin banyak cakap ..putar belit pun banyak ..kenakan org balik pun dah pandai

Cerita 1 - Pasal uk uk
Isk : Mummy Isk nak uk uk ...cepat
Me : Jom ke toilet
Isk : Mummy keluar la Isk berak busuk ..
Me : Ha ha la busuk nyeeeeeeeeee
Isk : Mummy berak busuk tak.?
apa la soklan dia nih
Me : Semer orang berak busuk Isk ...mana ada org berak wangi ...
Isk : Kenapa busuk ?
Me: Banyak cakap plak ....dah berak cepat ...sesak napas mummy nneh

Cerita 2 - Tahi
Dolu kat nerseri lama dia slalu je sket sket sebut tahi sket sket tahi ...moon pun marah la dia . Cam tak elok la kan ..

Me : Isk Yaya uk uk la plak ...
Isk : Napa mummy
Me : Yaya berak ..ada tahi dah nih
Isk : Ayooo mummy sebut tahi ...tak baik sebut tahiiiiiiii...ayoooo ( siap ngan jari hokey )
Ayo terkena den

Cerita 3 - K*nek
( dalam kereta )
Isk : Daddy toys Isk mana
Daddy : ntah la rasanya ada kat bonet
Isk : Ayoooooo mummy daddy sebut konek ..tak baik
Me : Isk ooi dady sebut BONET bukan K*nek .
Isk ...tersipu malu then gelak gelak ...apa lah yg klaka tew ...hishhhhh

3 comments:

genny da bomb said...

aah la moon..isk nmpk chubby sket dah..ok la tu dia hepi dok salak tinggi tu mkn selera hehe..ke neseri baru bg mkn byk2 hahaaha..muka pun dah bulat cam nuqman dah haa..kalo tak bujur je kekekek..luas le nmpk umah moonnnnn...simple n kemas...

sity29 said...

ahhaha nak pengsan aku gelak !! hahahah
tebayangkan muka sutan ahhahahahaha

~mamazahra~ said...

baju Yaya yg pink kaler tuh, sama ah ngan zahra.. =)