Wednesday, March 18, 2009

One drop perfume


Kowang ada terbaca tak pasal one drop perfume kat surat khabar ...so aiii ada test 1

bau nyer sangat wangiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . Ada 8 wangian ...botol nyer kecik and ada roller .

SET 1 = RM 40


  1. Inspired by Escape, Calvin Klein
  2. Inspired by Romance LPV, Ralph Lauren
  3. Inspired by Pleasure, Estee Lauder
  4. Inspired by Jennifer, Jennifer Lopez
  5. Inspired by For Her, Narciso Rodrigues
  6. Inspired by Baby Doll, Yves Saint Lauren
  7. Inspired by Cool Water for Women, Davidoff
  8. Inspired by Apple Blossom, Body Shop
Harge dia hanya RM 40 u ooolsssssssss . Kalau nak i order kan boley la bagitau yaaaaa. Baru la wangian baru setiap hariiiiiiiii


SET 2 = RM 40
  1. Inspired by Tresor, Lancome
  2. Inspired by Envy, Gucci
  3. Inspired by Heaven, One Drop Perfumes
  4. Inspired by Eternity for Women, Calvin Klein
  5. Inspired by Gloria, Cacharel
  6. Inspired by Miracle, Lancome
  7. Inspired by J'adore, Dior
  8. Inspired by Intense, Hugo Boss

SET 3 = RM 40


  1. Inspired by CK Be, Calvin Klein
  2. Inspired by No.5, Chanel
  3. Inspired by Light Blue, Dolce & Gabbana
  4. Inspired by Vanilla Musk, Coty
  5. Inspired by Sunflower, Elizabeth Arden
  6. Inspired by Women Boss, Hugo Boss
  7. Inspired by Palace, Paris Hilton
  8. Inspired by Poeme, Lancome
Set 4= RM 40

  1. Inspired by Coco Mademoiselle, Chanel
  2. Inspired by Aqua di Gio (Women), Giorgio Armani
  3. Inspired by Lolita Lempicka, Lolita Lempicka
  4. Inspired by Baby Jesz, One Drop
  5. Inspired by Gold, Amouage
  6. Inspired by Montana "Parfum de Peau", Montana
  7. Inspired by Yohji, Yohji Yamamoto
  8. Inspired by Amarige, Givenchy
Moon nak gie amik perfume nih ..tapi kalau nak gie sana alang tew biarla amik berkotak kan ..baru la ngak terasa pergi nyer itew . Kalau ada sesapa nak mengirim just let me know kay ..kalau nak mencuba pun apa salah nyer RM 40 saje ..kalau tak suka sedekah je la kat adik badik ke kat mak ke ...ada 8 botol ley kasik kat 8 org ...kalau suka ..8 8 botol anda ley pakai hahahhahaha .

CEPAT SAPA NAK ORDER ..

Set 1 for MEN 1

  1. Inspired by Blue Jeans, Versace
  2. Inspired by CK One, Calvin Klein
  3. Inspired by Eternity, Calvin Klein
  4. Inspired by Polo Sport, Ralph Lauren
  5. Inspired by Acqua di Gio, Calvin Klein
  6. Inspired by Issey Miyaki, Issey Miyaki
  7. Inspired by Hugo Men, Hugo Boss
  8. Inspired by Pour Homme, Paco Rabbane

Set 2 for MEN 2

  1. Inspired by Boss Signature, Hugo Boss
  2. Inspired by Tuscany per Uomo, Aramis
  3. Inspired by Cool Water, Davidoff
  4. Inspired by Drakkar Noir, Guy Laroche
  5. Inspired by L'Eau d'lssey pour Homme, Issey Miyake
  6. Inspired by Allure Pour Homme, Chanel
  7. Inspired by Le Male, J.P. Gaultier
  8. Inspired by Pleasures for Men, Estee Lauder
Sesiapa nak order just email me at munirah301@yahoo.com or YM me Munirah301
Postage untuk 1st 5 order FREE ..
1) genie - set hijo
2) Mai - set hijo
3) Afai - set hijo
4) Jujue - 1 set hijo , i set 1 lelaki
5) Baby Anne - 1 set hijo 1 set 1 lelaki

Sapa tak sempat free delivery tew ley order lagi ..kalau area cyber / putrajaya aiii ley antar kan . kalau selain tew delivery below rm 3 hengget register pos .

17 comments:

Jaja said...

moon, satu set $40 ke??
satu set suma tu harga sama eh??
alamak..cam best jeeee :-D

Miss Moon said...

Ha ha jaja 1 set harge 40 aje


MOON NAK PERGI AMIK STOK . SAPA NAK ORDER BAGITAU LA EK ..

Kasih Aleeya said...

WOW.. murah nyer moon? perfect for a gift kan kan?... nanti aku pikir bday saper nak dkt..

happy2gether said...

Moon mai penah di tenyeh oleh salesgirl kat alamanda, yg peliknya mmg tahan lama kat tgn mai bau dia, kelebihan dia bole bawak solat sbb xde alkohol kan? mai nak lah satu buat pakai harian ke sekolah...emm mai nak lah set 1...bole order kat sini ke?hehhe take note tau...tq

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ofismates kita pun jual ..kita beli yg box hijau tue .. tak try pakai lg .. tp suka packaging dia kecik2 macam2 bau ada ;-)

Mummy Dzeiqry et Dzahra said...

kalo nk order mcm mane?order kt cni ke? postage fee free ke?hehe ala kak, ape email ye?

Miss Moon said...

mummy nak ke . Kalau cepat moon kasik free delivery . Nak set nom berapa

JuJue said...

moon darling.. buat sementara waktu nih.. nak set 1 utk pompuan..ngan set 1 utk jantan! 2 kotak! kaluuu ada penambahannn nanti cek abaq nahh

genny da bomb said...

jgn dilupain pesanan gue...hihihi

ienaadifisa said...

waaa menariknya..
camner nak order..

kalau cam iena di perlis nih
baper reag postnya..

Miss Moon said...

PLZ GIVE ME UR ADDRESS
MOON NAK POST

Iena , post dalam 2 hengget

ienaadifisa said...

Miss Moon..
ni add iena...

Normima Azlina bt Abdul Majid
Qrts Sek Men Teknik Arau,
Jalan Padang Nyu,
02600 Arau Perlis

Miss Moon said...

ya allah cam na ley ter over look comment nih . Iena kalau u still intrested do plz call me ek ...013-3995265

zakuan said...

***Sekiranya berminat untuk turut menjadi pengedar, sila hubungi saya (sms/call) ke no : 0123732312(zakuan)

Anonymous said...

layari!!! http://myonedropperfumestory.blogspot.com/


***Sekiranya berminat untuk turut menjadi pengedar, sila hubungi saya (sms/call) ke no : 0123732312(zakuan)

Anonymous said...

http://myonedropperfumestory.blogspot.com/
layari web ini untuk menjadi pengedar one drop perfume.

Insan said...

Salam,

Berminat untuk meletakkan borang pesanan pelanggan di dalam blog anda.
Sila lawati http://masawang.blogspot.com untuk panduan dan memudahkan pelangan melanggan dari anda. Mudah memang mudah.

w/salam