Tuesday, March 17, 2009

Main main jugak ...tapi blaja kena juger

I bought him this book ..sangat la bagus buku nih full of colors n mmg sesuai utk budak 3 - 5 .Arahan nyer sangat simple . I always impress bila tgk budak budak yg clever clever ley baca abc n mengenal huruf . But lain budak lain cara nya n lain juga cara nak mengajar nya . For Isk , he only can concentrate for half an hour ...after that he will start to panas bontut ...kejap balam nih angun kejap duduk . But as long as he try n faham arahan tew pun dah cukop . Isk pun suka wat aktiviti aktiviti kat dlm buku nih .
Dah siap 1 muka surat mula la tgk kuku ...tgk pen ...mencari sumber inspirasi ke ?
Ok skrg dia dah bersemangat balik ...tapi dalam mengajar neh kena la ngan pujian ngan dorongan ...kasik up sket baru la hatinya berbunga bunga nak blajar kan ekekekekkeDraw a circle around the words that contain the letter E . Isk pun bulat kan je terus without asking ...bagus Isk ..nanti mummy belikan lagi buku buku cam nih utk Isk kayyyyy


3 comments:

lieya_latif said...

rajinnye isk wat keje.....tak pe laa, mule2 main2, lame2 nanti datang le mood nak study tu...cam si mia....buku ABc tu baru beli die dah kecoh nak abis kan satu buku...kalo buat betul takpe, ini conteng ajek lebih....hampes!!

genny da bomb said...

blajo isk jgn tak blajo..mula2 elok la bulatnya..lama2 satu buku tu diconteng kekekkee..lain nmpk isk rambut pendek..nmpk notti jek kekekeke

Orked said...

bagusnya dia rajin belajar.
rajin belajar, nanti cepat pandai!

mummy orked

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...