Tuesday, March 24, 2009

Sepetang di Bagan Lalang

On Saturday mama n papa datang umah . Tapi tak bergambo la plak . Petang kami merayau ke Nilai 3 ekekekk mentang mentang la sekarang nih dah duduk kat area sini ...jap jap ke nilai 3 hahhaha sapa nak beli kain pasang ke ..karpet ke ...boley la datang ke nilai 3 pasti anda akan duk kat sini berejam rejam akakakkaka

Hari Ahad plak duk kat umah . Ingat kan electrician nak datang la since plug kat tempat tv tew tak l
ey guna ...wisau la takot wayar dalam dinding tew prob..harus la kena pecah kan dinding ...adeh . Tunggu punyer tunggu tak datang datang ...hangen je den menunggu . Call plak tak dapat di hubungi ...kami plak kalau duk umah nih cam cacing kepanasan la kan ....nama pun weekend . Jom la gie merayau hahahha . Skalik pak sutan ajak gie makan seafood sambil bawak Isk tgk laut ...hahhahah tak jauh pun dalam 25 minit aje ke bagan lalang .

Hari Ahad tak ramai plak org ...so dapat la main main . Isk pun punya sonok dapat main pasir ..si kecik tew pun sebuk nak main
* more story n pic petang nanti ya . Ada training 2 hari . Ari nih last day .Isk duk lompat lompat ...konon takut air ..padahal suka ...mengeletis nak mandi ekekke. Tinggi wooo lompat
Ini adalah tarian zapin di tepi gigian air ...ewahhhhhhhhhhhWat muka konpius laks
Cik Yaya duk sebuk nak join abg Isk main pasir
Panas la dik oooiii .Bahagia nyer dapat merangkak rangkak atas pasir . Wisau gaks moon takot dia sumbat pasir dalam mulut ..hahhaha tapi dia main ceduk2 pasir ok jeGambar adik je yg banyak sebab nya abg isk duk sebuk main air ..so moon kena tgk yaya n sambil tew ley amik gambo dia . Walaupun masa nih dah dkt kol 6 ...still panas woooIni la istana pasir isk ...hahahh tak lama pastuh di musnah kan oley yaya d destroyer
Sweet je tengok sutan melayan 2 org anak nya

Mai n Zaimi , Yana n Azmi ...pasnih ley la kiter beramai ramai buat rombongan akak picnic ke Bagan lalang ek ...jom sesapa nak join ...kiter beramai ramai pegi ekekek

7 comments:

lieya_latif said...

wah mentang dok area sane, asik2 ke nilai 3 yeak...sok2 aku pun bakal terjebak cam laa ko moon yeak hi hihi

hish hish dah lame tak gi bagan lalang, last mase pregnant kan mija dulu2......

genny da bomb said...

isk nmpk bam bam..hihihihihihi...best le dkt je nk gi pantai..saya lak dkt ng tmpt nk ngabih duit jekk huwaaaa...harus la jadi malas nnti dok umah baru..lapar jek jalan kaki gi kedai..dah la segala macam sikret recipe la..bank la..kedai mamak la..pizza la segala macam lagi la huwaaa..

perfume cemana ni moon?udah sampei ke lom?dah busuk dah ni hehehe

Miss Moon said...

moon tak sempat agi pergi ke stolis tew . Insyaallah by today or tomorrow . nih den plak ada training 2 hari ...tak ley nak m erayap ekekekkeke

ibu 2AZ said...

beshnyer lak dgr psl nilai 3..i nih lom sempat jer nak kesane..huhu
bagan lalang nih pun lom sampai..teringin gak nak pi..

Sofuriah @ Sofu @ Sufei said...

wahhh...best ni moon..weken ni sofu nk ke sepang so mlm leh gi mkn kt area bgan lalang..any suggestion kedai yg best??

Sham Ummi Echa said...

lama da daku x g nilai 3.. jauhhhh.. bagan lalang tu pon daku x penah pg lagi..sian kan.. huih.. tggi nyer isk lompat.. kalo echa.. ada la seinci jer terangkat.. hahaha...

mOmmy of Triplets plus One said...

suke gmbar anak teruna lompat. nicely captured!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...