Thursday, March 26, 2009

Laman yang sekangkang org .


hahhhahhah best tak tajuks nyer hikssssssssss...oleh kerana hanya sekangkang je kan maka senang la proses nak menanam akakkaka . Nersery nih ada di pinggiran Cyberjaya aje . Besar sangattttttttttt and banyak sangat pokok pokok nya , like my anak sedara dari trg kalau dtg KL dia akan tetiba tuka sleng ...POKOK = POKAK , TELOR = TELAR ..hahhaha budak budak kan ...bisa pecah perut u dengar dia cakap akakkaka .

Harge rumput carpet kat sini RM 3 hengget ( 2 X 1) ok la tew nak ke sungei buloh jauh berjenakkk nun sama gaks cost nya . Kami beli banyak jugers pokoks ..ley la letak sket sket ...nanti aii letak gambo nye ek .

kalau nak beli pokok pegi la kat sini sangat banyak choise and sangat besar kalau kowang biasa lalu cyber akan nampak PL Nerseri . Tapi 1 je kelemahan dia jalan masuk dia payah sket la . Kena pakai jalan moto . Rasa rasa kalau jalan dia ok pasti ramai org yg datang . Moon dah banyak kali nak dtg tapi bila pikir kan jalan nye ...adey tew yg tak syoks .


ONE DROP PERFUME sapa nak order sila bagitau moon ek . Stok akan di amik setiap weekend .
Harge RM 40 ...
10 order FREE DELIVERY ( 1 only )
1- Ina - 2 box
2- Azie - 1 box hijo
3-
4-
5-
6-
7
8-
9-
10-

5 comments:

ibu 2AZ said...

sejuk mata memandgkan kalo ader rumput hijau..pokok2 kan kt laman..hehehhe

kirana said...

salam moon...kite klik dari blog geni link awk ni,

nnt tepek2 lamam awk tu yer..suka nk tgk landscape n decor org..

shiemz said...

Shiemz kalu jd kak moon pun seram sejuk gak nak masuk umah... huhuhu... mang tobat aku nak masuk.. xpe kak moon, permulaan mang gitu kan.. nanti dah ade org, xde la mcm tue...

Akma M.Rudy said...

best nyer...adelah jgk laman sndiri kan..biar le sekangkang pun..ekekke
i nih duk tunggu laman ntah thn bila nak ade..ekekek

JuJue said...

cehhh tetiba rasa nak masukkan lagi nama kat situ! sungguh termakan ngan marketing 'free delivery'.. aku ni kalo FREE jer..trus kelam kabut. padahal perfume kena bayar jugak kan moon kan? hehe.. moon sayang..aku tgh tunggu ko wat promosi. cepat cepat 10 orang pertama dpt 1 kotak perfume free! kommmpomm 10 10 nama aku isi nama aku moon! siap IC aku kasik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...